2777
2789
عنوان

شوهرم 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 9208 بازدید | 139 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوری سر پول دعواکردین چیو میزنی تو سرش؟

هی میگفتم غیرت نداری من میرم بیرون دلم بستنی خواست پول نداشتم 

یا یه چی بود دلم خواست بخرم من بدبختم من همیشه کارتم خالیه 🤣🤣🤣

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

با اجازه اسی جان و خانم ها ببخشید تو روخدا تو تاپیک اینو میزارم ولی واقعا حس عجیبی دارم و ب همفکری نیاز دارم شش تاپیک هام تموم شده برای همین تاپیک های بقیه لینک میزاره م 

با سیاست های سایت بیاین تاپیک منم بخونین نظرتونو بگین خیلی مهمه انشالله هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11728291/بنظرتون-من-زیادی-حساس-و-سخت-گیرم-یا-

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

شوهر منم اوایل زندگی‌همینجوری بود حتی یارانه هم نمیداد کلا دوسال اول زندگی‌ من چیزی نمیخریدم برای خودم....اما بعد دوسال خوب شد کل یارانمون رو میده به من ۴ نفریم میشه ۱ و ۲۰۰....بعد اگه بخوام‌هم وسطاش برام‌ میریزه نمیدونم چی شده خدا زده پس‌کلش😁

وا چقد خسیس شوهر من از زمستون تا الان پولای که بهم داده تقریبا 60ملیون شده جدا از پولی که خرج وسایل لباس اینا شده با اون 60 ملیون 3تا النگو با گوشواره خریدم تا حالا ازش پول نخواستم خودش بدون اینکه بدونم به حسابم واریز میکنه منم پس انداز میکنم یارانمونم گذاشتم تو قرعه کشی یکم رو مخش کار کن بگو برا مبادا پس انداز میکنم 

ماکه همون یارانه هم نداریم چی بگیم شوهرمم دیروز گفت تا اخر ماه فقط یه تومن داریم، شیر خشک باید بشه پ ...

من واسه همین یه دونه بچم هم پشیمونم تو این وضع مملکت

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

با اجازه اسی جان و خانم ها ببخشید تو روخدا تو تاپیک اینو میزارم ولی واقعا حس عجیبی دارم و ب همفکری نیاز دارم شش تاپیک هام تموم شده برای همین تاپیک های بقیه لینک میزاره م 

با سیاست های سایت بیاین تاپیک منم بخونین نظرتونو بگین خیلی مهمه انشالله هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11728291/بنظرتون-من-زیادی-حساس-و-سخت-گیرم-یا-

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

خودش براتون میخره چیزایی ک نیاز داشته باشینو؟ منظورم خرج خونه نیس

منظورم لباس و ارایشگاه و باشگاه لوازم ارایش یا پوستی یا هرچی، اینارو خودش میگیره براتون؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ