2777
2789

من به تمام مقدساتش قسمش دادم 

این ماه هم محرم بود چقدر زجه زدم چقدر نذر و نیاز کردم با دل شکسته دعا کردم ولی نداد 

گفته بودم اگه این ماه شرمنده خودم بشم اگه نده دیگه کاریش ندارم دیگه دعا نمیکنم خودش منو می‌شناسه من زود جا میزنم 

خدا که بخیل نیست پس چرا نمی‌ده ؟ 

واقعا از دیشب حالم بده خیلییییی بد 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اما لطفاً پیج این دکترم یه نگاه بنداز.. ویزیتش رایگانه شاید درمان شدی آخه دیدم تو پیجش میزاره که خانومای بالای چهل سالم باردار شدن 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به تمام مقدساتش قسمش دادم  این ماه هم محرم بود چقدر زجه زدم چقدر نذر و نیاز کردم با دل شکست ...

انشالله خدا به شماهم یه نی نی تپل میده

ما هرسال تو خونه خالم سفره حضرت رقیه میزاریم امسالم قراره بزاریم..یکی از دوستامون ده سال بچه نداشت ا ...

با چه چیزایی پذیرایی میکنید ؟ چی می‌خونید به نیتش ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

انشالله خدا به شماهم یه نی نی تپل میده

نمیده 💔💔💔

خدا خدای بقیه است 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با چه چیزایی پذیرایی میکنید ؟ چی می‌خونید به نیتش ؟ 

عزیزم مداح خانوم میاریم روضه حضرت رقیه میخونه 

پذیراییم حلوا..خرما.. بیسکویت شکلات خیلی چیزاست.. آش رشته و شعله زرد..یسری چیزاشو خودمون درست میکنیم اما خیلی خیلی زیاد بیسکویتو شکلات نذری میارن سر سفره میزارن که حاجت بگیرن..شمع روشن میکنیم که اون شمع هم یه نفر برد و حاجت گرفت!  گل سر و گیره مو حتما میخریم هرسال چون حضرت رقیه سه ساله بود!به نیتش از این گیر مو ها می‌خریم اونایی که حاجت می‌خوان ور میدارن

نگو اینجوری برای شماهم دعا میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه 

مرسی مهربون منکه نامید نامیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی مهربون منکه نامید نامیدم 

نا امید نباش مگه چند سالته..الان خیلی علم پیشرفت کرده اکثر مشکلات ناباروری درمان میشن مشکل خاصی داری؟

من به تمام مقدساتش قسمش دادم  این ماه هم محرم بود چقدر زجه زدم چقدر نذر و نیاز کردم با دل شکست ...

مثل حال ماه گذشته من

مشهدرفتم روزه گرفتم نذری دادم

نذرکردم

امانشد

گفتم دیگه نذرنمیکنم

بعدچندروزبه خودم اومدم گفتم بنده سرکش توکی هستی برای خدابااون عظمتش خط ونشون میکشی

اصلادلش نمیخوادبده مگه زوره

چقدربی چشم ورویی بقیه نعمتهاشوندیدی

بخداهمینجوری به خودم میگفتم

آخرش شد الهی به داده وندادت شکر

الان آروم ترم

سلامتی خودمم مهمه بخاطراسترس اونم دارم ازدست میدم 

من بخاطراسترس یک هفته بیناییمو ازدست دادم

خدادوباره منوبرگردوند

خودتو اذیت نکن عزیزم شاید ماهم به نیت دلمون رسیدیم

الهی ربی ومن لی غیرک💖