2777
2789
عنوان

تاوان خیانت

2394 بازدید | 57 پست

همیشه با خودم میگم،چرا چی کم داشتم، قد و هیکلم خوب،قیافم خوب،اخلاقم اگه نداشته باشم اون که اصلا نداشت،تازه رفت با یکی که قیافش از من پایین تره،بعد امروز پست ژینا کلانتری رو دیدم که برای مادر شادمهر استوری گذاشته بود،شادمهر همه چی داشت،قیافه،صدا،شهرت،پول،بحث لیاقته،که بعضی آدما ندارن،که بعد ها چوبشو میخورن.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نبایدخودتو سرزنش کنی 

به هیچ وجه

اون لیاقتشو نداشت

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
درسته 🥺 استوری چی گذاشته بود؟

پیام تسلیت برای فوت مادرش

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اخلاق خیلی مهمتره

اخه اونم داشتم،خواستم متواضع باشم اینو گفتم،ولی طرفم اصلا نداشت،افتضاح

منظورش این بود شادمهر لیقت ژینا رو نداشت؟یا اینکه شادمهر به ژینا خیانت کرده بود؟

بابا،ژینا به شادمهر خیانت کرد رفت با یکی دیگه،الانم پشیمونه

اخه اونم داشتم،خواستم متواضع باشم اینو گفتم،ولی طرفم اصلا نداشت،افتضاح

دیگه تو دنیایی که به شکیرا و جنیفر لوپز خیانت میشه باید بفهمیم هیچ مردی قابل اعتماد نیست

خردمند فامیلیمه اومدم باکلاسش کردم خانم خردمند شد بانو خردمند