2777
2789
عنوان

بازی درمانی برای بچه ی سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاجایی ک میدونم علائم اوتیسمه، بیش فعالی نیست صحبت کردن

ما کارتون انگلیسی برایش گذاشتیم زیر دو سال.

خیلی هم موبایل دستش دادیم چون خیییییلی اذیت میکرد.خومون اشتباه کردیم.

چکار کردین ؟خود به خود حرف زد؟مهد کودک؟

دکتر پسرم دکتری بود که منم تو بچگی مامانم‌منو پیشش میبرد.یعنی از متخصصای قدیمی.هروقت میبردم پیشش میگفت پاشو بچتو بردار برو.خودش بحرف میاد اما خب منم استرس داشتم

اما همیشه به دکترش اعتماد داشتم.

بهترین کار اینه بچه بین همسالان خودش و درحال بازی باشه.شمام هی ازش نخواه حرف بزنه.بیشتر موقع بازی ازش سوال کن .چون اکه بفهمه بیشتر گارد میگیره.

کلا پسربچه ها تو راه رفتن زرنگترن و حرف زدن تنبلتر البته استثنا هم هست

ما کارتون انگلیسی برایش گذاشتیم زیر دو سال. خیلی هم موبایل دستش دادیم چون خیییییلی اذیت میکرد.خومون ...

نگران نباش درست میشه

این مدلی دیدم

درست هم شده ولی با شدت و قدرت و سرعت باید تمرینات گفتاردرمانی رو تو خونه باهاش انجام بدی یعنی حالت هر از کاهی نباشه هرروز شدیدا باهاش کار کن در عرض چندماه ازین رو به اون رو میشه

تنها کسی هم که میتونه کمکش کنه تویی

مادر خیلی مهمه

ربط داره عزیزم اینا ببش فعالی از نوع نقص توجه و تمرکز دارن

همینه دیگ ADHD 

تمرکز پایین خب ب صدا برنمیگرده

البته بیش فعالیم درجه بندی داره نوع مختلف داره 

حتما اونی ک برا ما بوده برا بقیه نیست... 

اما خب من خیلی راجبش تحقیق کردم از روانشناس و گوگل و همه جا و خب اینو نشنیده بودم تاحالا... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دکتر پسرم دکتری بود که منم تو بچگی مامانم‌منو پیشش میبرد.یعنی از متخصصای قدیمی.هروقت میبردم پیشش میگ ...

بچه من دختره.

همه میگن چرا چیزای نامفهوم میگه.

بعضی ها میگن دکترا دکون باز کردن میگن کار درمانی......

ما کارتون انگلیسی برایش گذاشتیم زیر دو سال. خیلی هم موبایل دستش دادیم چون خیییییلی اذیت میکرد.خومون ...

خب اینا ک بیش فعالی نمیاره آخه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
همینه دیگ ADHD  تمرکز پایین خب ب صدا برنمیگرده البته بیش فعالیم درجه بندی داره نوع مختلف داره ...

من بچه ی نزدیکانم این جوری بود دقیقا همین علایم بچه ی اسی رو داشتن کلی روانپزشک روانشناس و دکتر مغزاعصاب بردن همه شون اتفاق نظر داشتن رو نقص توجه و تمرکز

با پیگیری مداوم خوب شده

یعنی نبرمش بازی درمانی؟؟؟

چرا اونو ببر

من گفتم بچه ی فامیلمون اینجوری بود

کاردرمانی و گفتاردرمانی بذدنش خوب شد

همون کاردرمانی فکر کنم بازی درمانی هستش

حتما ببر ولی سعی کن گفتارو زیاد کش ندی شروعش رو زود شروع کنی

تاجایی ک میدونم علائم اوتیسمه، بیش فعالی نیست صحبت کردن

ببخشید یا چیزی در مورد اتیسم نمیدونین یا خیلی بی سواد هستین که همین طور فقط در مورد تاخیر در گفتار برچسب بزنین روی یه بچه که اتیسم هست تشخیص این چیزا کار یک متخصص کاردرمانگر هست نه حتی گفتار درمان بعدم یه چیزی نگین که یه مادر زندگیش زیر و رو بشه تازه تا قبل از پنج سالگی نمیشه تشخیص داد بچه بیش فعال. لطفاً یکم مطالعه کنین نه از اینترنت بلکه از کتاب های معتبر ،التماس تفکر