2777
2789
عنوان

اینترنت

332 بازدید | 6 پست

فرق بسته اینترنت آلفا با اینترت همراهی چیه ؟ 

مرسی بچه ها♥️

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها؟🥲وقت ندارم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم من آلفا میخرم  فرقشو نمیدونم الفا بخر راحت

حواسم نبود همراهیه خزیدم 🥲لغوم نمیشه

حواسم نبود همراهیه خزیدم 🥲لغوم نمیشه

الان برات کار نمیکنه؟

دقیقا دیروز برای وای فای بجای سرویس ترافیک خریدم

ولی هیچ فرقی با زمانی ک سرویس میخریدم نکرد

کار میکرد

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر

الان برات کار نمیکنه؟ دقیقا دیروز برای وای فای بجای سرویس ترافیک خریدم ولی هیچ فرقی با زمانی ک سرو ...

چرا کار کرد 

من همیشه آلفا میخریدم 

نمیدونم این چجوری 

راستی خیلی ممنونم که اومدی تاپیکم♥️🥲

چرا کار کرد  من همیشه آلفا میخریدم  نمیدونم این چجوری  راستی خیلی ممنونم که اومدی ...

عیبی نداره وقتی کار میکنه مهم نیست دیگه😂

در عوض در طول استفاده فرقشو متوجه میشی

من فهمیدم ترافیک سرعتش بهتره😂

آها خواهش میکنم💙

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز