cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 عنوان اینترنت 332 بازدید | 6 پست فرق بسته اینترنت آلفا با اینترت همراهی چیه ؟ مرسی بچه ها♥️ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/05/15 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 بچه ها؟🥲وقت ندارم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8018 نمیدونم من آلفا میخرم فرقشو نمیدونمالفا بخر راحت من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 نمیدونم من آلفا میخرم فرقشو نمیدونم الفا بخر راحت حواسم نبود همراهیه خزیدم 🥲لغوم نمیشه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8018 حواسم نبود همراهیه خزیدم 🥲لغوم نمیشه الان برات کار نمیکنه؟دقیقا دیروز برای وای فای بجای سرویس ترافیک خریدمولی هیچ فرقی با زمانی ک سرویس میخریدم نکردکار میکرد من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 الان برات کار نمیکنه؟ دقیقا دیروز برای وای فای بجای سرویس ترافیک خریدم ولی هیچ فرقی با زمانی ک سرو ... چرا کار کرد من همیشه آلفا میخریدم نمیدونم این چجوری راستی خیلی ممنونم که اومدی تاپیکم♥️🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8018 چرا کار کرد من همیشه آلفا میخریدم نمیدونم این چجوری راستی خیلی ممنونم که اومدی ... عیبی نداره وقتی کار میکنه مهم نیست دیگه😂در عوض در طول استفاده فرقشو متوجه میشیمن فهمیدم ترافیک سرعتش بهتره😂آها خواهش میکنم💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر