2777
2789
عنوان

اختلاف سنی!؟

103 بازدید | 12 پست

خانوما اختلاف سنی ۱۰.۱۱ سال با وجود عشق و احترام و درک متقابل و خانواده خوب و به روز بودن تیپش و قیافه و افکارش و ورزشکار بودنش مهمه؟ خودم هم آدم تقریبا پخته و مستقلیم از نظر فکری (مالی هم تقریبا ۲ سال دیگه مستقل میشم)

ایشون هم کاملا مستقل هست واخلاقی و تحصیلات و مالی هم عالیه 

مهم ترین چیزی ک تو این ۱.۲ سال ازش دیدم احترام و ارزش دادنشه 

( ما که راستش تو این ۲ سال خیلی باهم همراه و سازگار بودیم دعوا و مشکلاتی ک دوستام با پارتنر یا نامزد هم سن و سال خودشون رو داشتن نداشتیم اصن)

چجوری خانوادم رو راضی کنم راجب این موضوع؟ مامانم شدیدا مخالفه حتی نخواست صحبت کنه باهاش و ایشون قراره بیاد با پدرم صحبت کنه 

حاضریم چندین جلسه مشاوره هم بریم ولی مامانم واسه آشنایی هم حاضر نیست

خب به مادرت بگو که امتحانش که بد نیست اتفاقا به نظرم ارزش شو داره

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ها خیلی سریع میشکنن ۱۱سال اصن چیزی نیست... 

بله این مسائل رو درک میکنم کاملا 

زایمان و فشار ها و...

ایشون هم فیسش و اندامش خیلی جوون تره به خاطر ورزشکار بودنش کلا قیافه ای و تیپی‌ انگار ۲۵.۲۶ سالشه 

ولی مامانم خیلی لجبازه

اختلاف سنی اینقدرا مهم نیست مهم اخلاق دو طرفه ک بهم بخوره

منم موافقم حتی گفتم انقدر حساسیت نشون میدید ما مصواره میریم چند جلسه

ولی حتی مامانم نمیخواد پسره حرف بزنه باهاش

اگه میدونی خوبه یکم پافشاری کن کم ندیدم مادرایی که راحت لگد زدن به بخت دخترشون عزیزم خودت باید مطمئن باشی که درست تصمیم میگیری برو جلو بزار با پدرت صحبت کنه و مادرم یه جوری راضی کن که میریم مشاور ببینیم چی میگه

اگه میدونی خوبه یکم پافشاری کن کم ندیدم مادرایی که راحت لگد زدن به بخت دخترشون عزیزم خودت باید مطمئن ...

بره قراره پدر ایشون به پدرم زنگ بزنن ک ی جلسه بابام حضوری پسره رو ببینه صحبت‌کنن 

ولی مامانم خیلی لجباز و منفی نگره

من بهشون گفتم حاضرم چندین جلسه مشاوره بریم ولی فقط میگه نه و نه 

بره قراره پدر ایشون به پدرم زنگ بزنن ک ی جلسه بابام حضوری پسره رو ببینه صحبت‌کنن  ولی مامانم خ ...

توجه نکن عزیزم از کجا معلوم مامانمون با موردهای بعدی موافق باشن حس میکنم ایشون حوصله رفت و آمد خاستگاری و اینا رو ندارن و میخان از سر باز کنند کار درست رو انجام بدیم شاید اگه به حرف مامان باشین تا همیشه مجرد بمونیین

توجه نکن عزیزم از کجا معلوم مامانمون با موردهای بعدی موافق باشن حس میکنم ایشون حوصله رفت و آمد خاستگ ...

راستش منم زیاد اهل خواستگاری و رفت وآمد و اینا نیستم 

ولی خب ایشون رو دوس دارم تا حد زیادی هم آشنایی دارم و مطمئنم ازش در حد شناختم