2777
2789
عنوان

اختلاف سنی!؟

83 بازدید | 13 پست

خانوما اختلاف سنی ۱۰.۱۱ سال با وجود عشق و احترام و درک متقابل و خانواده خوب و به روز بودن تیپش و قیافه و افکارش و ورزشکار بودنش مهمه؟ خودم هم آدم تقریبا پخته و مستقلیم از نظر فکری (مالی هم تقریبا ۲ سال دیگه مستقل میشم)

ایشون هم کاملا مستقل هست واخلاقی و تحصیلات و مالی هم عالیه 

مهم ترین چیزی ک تو این ۱.۲ سال ازش دیدم احترام و ارزش دادنشه 

( ما که راستش تو این ۲ سال خیلی باهم همراه و سازگار بودیم دعوا و مشکلاتی ک دوستام با پارتنر یا نامزد هم سن و سال خودشون رو داشتن نداشتیم اصن)

چجوری خانوادم رو راضی کنم راجب این موضوع؟ مامانم شدیدا مخالفه حتی نخواست صحبت کنه باهاش و ایشون قراره بیاد با پدرم صحبت کنه 

حاضرین چندین جلسه مشاوره هم بریم ولی مامانم واسه آشنایی هم حاضر نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت حق داره اختلاف سنی واقعا موثره تو زندگی بیشتر از پنج شیش سال خوب نیست بنظرمن

من خودم اختلاف سنی حداقل ۵.۶ ساله

یک جلسه هم پیش مشاور رفتیم ایشون گفتن از نظر روانشاسی بلوغ فکری مردا ۶ سال دیر تر از زن هاست 

و اختلاف سنی ۴ تا ۱۱ سال مناسبه از نظر روانشناسی 

من ک از نظر خودم اوکیه سوالم این بود چجوری مادرم رو راضی کنیم ک اوکی هستیم خودمون🥲

خانواده منم مخالف بودن ولی راضی شدند ما ۹ سال اختلاف داریم

من واقعا راضیم من حوصله پسر بچه هارو نداشتم واینکه دوسداشتم طرفم از لحاظ مالی تامین و مستقل باشه خب پسر کم سن نمیتونه اینارو اوکی کنه 

حتما برو مشاور عزیزم اگه اخلاقش خوبه عالیه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
پافشاری کنین و این آقا عقب نکشه راضی میشه

بله ایشون ک حاضره صد درصد 

ولی خب خانواده من کلا سختگیر هستن 

من گفتم بهشون درسته همو خیلی دوست داریم ولی حاضریم چندین جلسه مشاوره هم بریم قطعا مشاور بهتر از هرکسی تشخیص میده 

من خودم اختلاف سنی حداقل ۵.۶ ساله یک جلسه هم پیش مشاور رفتیم ایشون گفتن از نظر روانشاسی بلوغ فکری م ...

چی بگم من نشیندم تاحالا مشاوری این حرفو بزنه!!!

خوشبخت باشید

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

چی بگم من نشیندم تاحالا مشاوری این حرفو بزنه!!! خوشبخت باشید

این یکی از متن های کانالشون!!

به طور طبیعی رشد دختران در كودكی سریع‌تر از پسران اتفاق می‌افتد.دختران زودتر به بلوغ می‌رسند و عاقل‌ می‌شوند.به طور مثال توانایی یك دختر پنج ساله با پسر پنج ساله قابل مقایسه نیست.بسیاری از مسئولیت‌ها را به دختر پنج ساله می‌توان سپرد، زیرا ساختار مغزی‌اش تكامل پیدا كرده است، اما پسر پنج ساله این توانایی را ندارد.

او بیان كرد: ساختار رشد مغزی در دختران سریع‌تر تكمیل می‌شود كه این موضوع یكی از عللی است كه موجب می‌شود دختران زودتر به سن تكلیف برسند. محققان این موضوع را با اسكن مغزی روی داده‌های دریافتی بدست آورده‌اند. در دختران روند بهینه‌سازی مغز سریع‌تر از پسران اتفاق می‌افتد به طوری كه این روند در دختران از سن ۱۰ سالگی و در پسران از ۲۰ سالگی آغاز می‌شود، بنابراین روند مغزی زنان و مردان باهم یكسان نیست و به طور قطع دختر و پسر همسن از نظر بلوغ عقلی دارای تفاوت مشهودی هستند.

سن عقلی دختران نسبت به پسران جلوتر است و دختران زودتر به بلوغ عقلی می‌رسند. به طور معمول یك دختر در مقایسه پسر، پنج تا شش سال جلوتر است، به طوری كه به یك دختر خانم ۲۲ تا ۲۳ ساله می‌توان بسیاری از مسئولیت‌های كاری و زندگی را سپرد، اما این موضوع در مورد پسران كمتر صدق می‌كند، زیرا رشد آنها دیرتر كامل می‌شود.