2777
2789

ها بزار

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 

بزار.

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 

لایک لایک

🤤😂🥲👭🤤🥲🥀😑🤤🥀😑😑🥀😆😅😅😆😅😆👭😆👭😆👭😆🤤🤲😳🤲🥀👭😚🙂😚😆🤕🥺🚶🏾‍♀️❤😁🤞♥️😢😢😢♥️♥️🤞 ...

۱۰

🤤😂🥲👭🤤🥲🥀😑🤤🥀😑😑🥀😆😅😅😆😅😆👭😆👭😆👭😆🤤🤲😳🤲🥀👭😚🙂😚😆🤕🥺🚶🏾‍♀️❤😁🤞♥️😢😢😢♥️♥️🤞 ...

خوشگلی 10

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

ده بهت میدم چون نازه چهرت به دل مینشینی ♥️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍