2777
2789
عنوان

این جا چه خبره!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 39 پست
ولی خداییش دروغ نمیگه‌ها. انقدر جبهه گرفتید. تاپیکا همه درباره‌ی شوهر و خواستگار و چله و نذر برای شو ...

خب تاپیک های مخالفش و مثبت هم زیادن چرا اونا رو نمی‌بینید عزیزم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تاپیک های مخالفش و مثبت هم زیادن چرا اونا رو نمی‌بینید عزیزم 

خیر زیاد نیستن. تا چشم کار میکنه همون تاپیکای شوهر و دوست پسره.

جو اینجا قابل دفاع نیست واقعا.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
با اون خانم ها مشکلی ندارم با اون هایی مشکل دارم که میان از کودک همسری دفاع می‌کنن خانمای شاغل رو تخ ...

اره اونهارو که همه باهاشون مشکل دارن 

چندوقت پیش یه تاپیک بود که یه دختر ۱۴ ساله عقلش اندازه یه ۴۰ سالست حالا چه اشکال داره ازدواج کنه اینکه کودک همسری نیس!!! تازه اجازه تحصیلم میده شوهرش!!! مردم هم اینجا خیلی خوب مورد عنایت قرار دادن ایشون رو😂

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

تاپیک رو قفل میکنم بی فایدست این بحث گویا دوستان از یه نی نی سایت دیگه استفاده می کنن که میگن همچین چیزی نیست توی سایت 

فقط کافیه یه سر به تاپیک هابزنین روزانه چقدر تاپیک چله برای شوهر و دعا و طلسم و تلاش برای پسرزایی و مسائل خاله زنکی و تماما بی ارزش و حس ششمی و این مزخرفات زده میشه جای تاپیک های مفید واقعا احساس میشه

والا من که طرفداران هر دو طرز فکر رو توی سایت زیاد دیدم

دیگه هر کی هر جور راحته به شرط این که باعث آسیب و آزار دیگران نشه میتونه زندگی کنه... قرار نیست همه دلشون بخواد درس بخونن و کار کنن

عواقب هر تصمیم پای خود شخصه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه