2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

140 بازدید | 10 پست

کمککککک از استرس دارم میمیرم 

رفتم دکتر که واسه اقدام به بارداری واسم سونو گرافی و آزمایش نوشت 

داخل سونوم نوشته دوتا کیست ۴۵ میلی ‌‌و ۳۷ میلی داخل تخمدان چپ و راست دارم 

دکترم بهم آمپول پروژسترون داد که پریود بشم و بعدش قرص ال دی بخورم تا دو ماه 

حالا چیکار کنم اقدام نکنم بذارم کنار؟ 

آیا کیست باعث ناباروری میشه 

تورو خدا راهنماییم کنید اگه تجربه ای دارید 

عزیزم من تجربه ای ندارم 

دکتر بهت توضیح نداد ؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اقدام نکنی بهتره  بزار بعدش چون منم کیست ۴ سانتی داشتم دکتر گفت تا دو سه ماه استراحت مطلق باش کیستت میترکه دردسر داره و درد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تجربه ای ندارم  دکتر بهت توضیح نداد ؟

دکترم گفت اقدامم کنی واسه بارداری چون قرص ال دی میخوری نمیشه 

میخام بدونم خوب میشم ؟ میتونم باردار بشم 😓

خیلی نگرانم

عزیزم دوست من با کیست ۲تا بچه آورد

بارداری فقط آرامش میخواد فکرتو آزاد کن ولی به نظرم اول درمان کن بعد اقدام کن الانم اقدام کنی ممکنه طول بکشه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
وای خدا به خیر کنه 😔

نگران نباش بابا حامله هم میشی 

مردم اسپرم وتخمک خیلییی ضعیف دارن باردار میشن کیست که چیزی نیست

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...