2777
2789
عنوان

اونایی که توده در سینه دارن بیان

717 بازدید | 15 پست

رفتم سونو توده20*13 در ساعت ۳دارم گرید۳

گفتن نیاز به نمونه هست. اونایی که این مشکل داشتن نیاز به عمل بوده؟ دارو چی دادن نتیجه داشته کوچیک شده؟ ممکنه سرطانی باشه؟ اگه اصفهان هستید دکتر خوب معرفی کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر سید محمدرضا حکیمیان.

اگر خوش خیم باشه، که کاریش ندارن و نیازی نیست دربیاری.

مامانم داشت و مشکوک بود، نمونه برداری کرد خداروشکر مشکلی نبود.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اخه نوبت دهیش طولانیه. چه روزایی هست؟ میشه سونو مامانت بفرستی

اره، برا مامانمم ۱ماه بعد نوبت داد.

اون موقع کرونا بود، مامانم با دکتر فاتحی فرد هم ویزیت آنلاین شد، اونم نظرش مثل حکیمیان بود.

راستش ندارم من سونوشو.

ماموگرافی کرد. بعد سونو و نمونه برداری.

دکتر گفت ۶ماهی ۱بار مامو بده فقط. بعد از ۲،۳ بار مامو هم گفت دیگه سالی ۱بار کافیه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نوبت دهیش حضوریه یا تلفنی؟ چه روزایی هست

الان نمیدونم چطوره عزیزم. سرچ کن

من پیش فاتحی فرد عمل کردم دارویی نداشت ی توده بود مشکوک شدن درش آوردن سالی یکبارم چکاپ میرم

سلام الان حالتون چطوره؟ امکان داره بعد از عمل مجدد توده برگرده؟ 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

دکتر سید محمدرضا حکیمیان.اگر خوش خیم باشه، که کاریش ندارن و نیازی نیست دربیاری.مامانم داشت و مشکوک ب ...

سلام حال مامانتون خوبه؟ توده اشونو عمل کردن؟ 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)