2777
2789
عالی  کلیله و دمنه چند صفحه‌س؟ ‌‌‌‌

۱۹۴صفحه اس

ترجمه اش این قدر قشنگه که خدا میدونه واسه هر سنی مناسبه بس که آدمو جذب میکنه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂 بستگی به تعداد صفحات داره مثلا مال من ۲۱۴ ص که فیکه ولی بزنی نت میاره بعد ببین انتشاراتش چیه؟

از من نیمه فیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

۲۲۴ صفحه اس .

خاک تو سرم آبروم رفت پیش دکتررر🤣💔

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
جدی؟ اگه شرایط داری میتونی از جلدش عکس بزاری؟

آره عزیز الان عکس میگیرم با لینک می زارم

دوتا داستان داره خیلی خوشم اومده یکی

شب و دزد و ستاره

یکی هم

وفای به عهد

این دوتا خیلی نظرمو جلب البته بگم هنوز کتاب رو تموم نکردم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
از من نیمه فیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ۲۲۴ صفحه اس . خاک تو سرم آبروم رفت پیش دکتررر🤣💔

ن بابا اگه زیاد اهل کتاب نباشه متوجه نمیشه😂

اگه خواستی برای کسی بخری کتابخانه نیمه شب و از نشر کوله پشتی بخر 

ن بابا اگه زیاد اهل کتاب نباشه متوجه نمیشه😂 اگه خواستی برای کسی بخری کتابخانه نیمه شب و از نشر کول ...

🤣🤣🤣🤣

دیگه میخواد دوس داشته باشه میخواد نه ، به من چه انقدر خاطر خواه داره من توش گم میشم😂💔🥲 

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
مرسی  چه خوب پس واجب شد بخرمش😁❤️

https://www.uplooder.net/img/image/28/0e88769d5cbc0e86dd56f7e6d3010697/IMG-۲۰۲۳۰۸۰۶-۱۸۰۵۰۳.jpg

مرسیی

https://www.uplooder.net/img/image/22/20653f329f4d8304b9c0a58ce5443fc0/IMG-۲۰۲۳۰۸۰۶-۱۸۰۵۱۳.jpg