2777
2789
عنوان

چطور با مادر شدن کنار اومدین؟

638 بازدید | 31 پست

من یه نوزاد زیر یک ماه دارم .خیلی سال هست ازدواح کردم اما بنا به دلایلی بچه نمیخواستم ولی  در حال حاضر احساس آمادگی داشتم و نینی آوردیم. خیلی دوستش دارم و دوست دارم تا جای ممکن مادر کاملی باشم اما نمیدونم افسردگی گرفتم یا ترس از مسولیت یا ...هرچی که هست خیلی بهم ریختم .دوستم صبورتر باشم اما دست خودم نیست  یه بغضی تو گلوم هست که داره میترکه ‌.میگم شکر کن یه نینی سالم خدا بهت داده ،دلدرد و گریه و نفخ و اسن ها رو همه بچه ها دارند میگذره صبور باش اما اما نمیتونم.شما چه احساسی داشتین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه 

بارداری زایمان رسیدگی تمام وقت همه انرژی بر بوده و هست 

پس با شرایط برو جلو 

تا حد امکان از کمک افراد با تجربه استفاده کن 

و کم کم خودت پیدا می‌کنی 

هر وقت هم دلت خواست گریه کن 

کاملا طبیعیه بعد از زایمان هورمونا خیلی به هم ریختس و آدم خیلی داغونه باید صبر کنی درست میشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
طبیعیه  بارداری زایمان رسیدگی تمام وقت همه انرژی بر بوده و هست  پس با شرایط برو جلو  ...

فعلا پیش مادرمینا هستم تا به مدت .بارداریم بسیار راحت بود ولی بعدش خیلی سخته به نظرم .گریه میکنم ولی اطرافیان ناراحت میشن و بد تر عذاب وجدان میگیرم

ما فعلا داریم با مادر نشدن کنار میایم.فقط میتونم بگم لذت ببر ازمادرشدنت خیلیم لذت ببر.خدا منو لایق همچین هدیه ای ندونست ولی حالا ک انقد دوست داشته و یه نی نی خوشگل بهت داده قدر بدون.

من تا دو ماه نمیتونستم اسمشو ب زبون بیارم🤦🏻‍♀️😂 همش عشم عزیزم مامانم اینا میگفتم ولی اسمشو نه انگار غریبه بود اون اسم برام. عادی میشه هممون این حسو داشتیم بالاخره نزدیک ترین کست ک هسچ شناختی ازش نداری اومده پیشت طبیعیه این حسا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مبارک باشه ... بعد زایمان بدنت به خاطر بارداری و زایمان ضعیف شده . تازه دوران شیر دهی و مراقبت از نوزاد که کار سختی هست بهش اضافه شده . طبیعی هست حس کنی کم آوردی و احساس خستگی کنی . کم کم که نوزاد بزرگتر بشه دوره نفخ و کولیک و ... بگذره وضعیتت بهتر میشه . 

طبیعیه. تقریبا همه خانما یه دوزی از افسردگی بعد از زایمان رو تجربه میکنن.

میشه بگی چرا بچه نمیخواستی و چطور شد که احساس کردی آماده ای؟ چون حس میکنم دقیقا شرایط مشابهی دارم و نمیدونم چیکار کنم...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه هاتوروخدا جواب بدین

من پنج روزه پریودم عقب افتاده.

حس پریودیم با ماهای پیش یکم فرق داره دردش متفاوت تره 

استخون بالای با سنم خیلی درد میکنه 

یکمی تهوع دارم و خشکی دهان

تند تند هم ادرار دارم

زیر شکمم انگار تیر میکشه و عضلاتش گرفته

امکان بارداری هست؟