2777
2789
عنوان

نوجوان

170 بازدید | 19 پست

دوتابچهام افتادن بجون هم.یعنی کار هروزشونه.پسرم۱۷سالشه مث همیشه انگار ک وجود نداره توخونه روتخت.چسبیده ب گوشی.اعصابم خورد شد اومدم بالاسرش شروع کردم داد وبیداد تو چکاره ای بلندشوخودی نشون بده جلوی بچهارو بگیر وازین حرفا اونم شروع کرد سرمن داد زدم بمنچه بمن چکارداری گیر میدی انقد ب هم توپیدیم..اخرشم لباس پوشید رف بیرون..خسته شدم ازین وضعیت..اصلا نمتونیم باهم راه بیایم..من اونو نمیفهمم اون منو

مشاوره هم فعلا امکانش نیی برم.

خب مقصر شمایی!!! نمیگم اینکه همش تو گوشی بچرخه درسته ها نه

ولی چرا اینقدر بهش گیر میدی؟ چرا با داد و بیداد میخوای کارو پیش ببری؟

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مقصر شمایی!!! نمیگم اینکه همش تو گوشی بچرخه درسته ها نه ولی چرا اینقدر بهش گیر میدی؟ چرا با داد ...

خب بنظرتون این درسته ک ادم از صب ک بلندشه بعد صبوحونه سرش توگوشی باشه حتا تو پزیرایی نیاد یکم باما بشینه یا تیوی نگاه کنه..غروبم ک بشه بره بیرون بادوستاش دوباره بعددوساعت بشینه پای گوشی تا ۲شب با دادو بیداد بزاره کنار بخابه

درسته اماخب منم انتظارایی دارم..اونم بزرگ شده نباید یزره کمک حالم باشه یانهایتا یه چیز ک بگم دلیل می ...

منم چهارتا پسر دارم 10.8.5.2ساله شب روز با هم دعوا دارن خونم شده سالن کشتی گیری

من اصلا به بچهام اجازه نمیدم که بیرون برن و با بچهای دیگر تو کوچه بازی کنن

اعصاب رو آنی شدم ولی تحملشون میکنم خیلی سخته

منم چهارتا پسر دارم 10.8.5.2ساله شب روز با هم دعوا دارن خونم شده سالن کشتی گیری من اصلا به بچهام اج ...

چقد خوب..بااینکه سخته تحملشون میکنید

این دوتا کوچیکا ۶ببعد کوچن..حالاامروز چون خیلی کتک کاری کردن محرومن.اما خودمم مخم پوکید پسرمم ک قهرکرد رف

خب بنظرتون این درسته ک ادم از صب ک بلندشه بعد صبوحونه سرش توگوشی باشه حتا تو پزیرایی نیاد یکم باما ب ...

من خودمم همسن پسرشمام و دوست دارم حرفایی که هیچ وقت به مامانم نگفتم رو براتون بنویسم 

من هم بیشتر وقتا سرم تو گوشیه و مامانم همیشه اعتراض داره بلند شو کمک من کن فلان کن و بهمان کن

دلیل اولش اینه من افسردگی دارم که خب به خاطر همین انگیزه ای ندارم که فیلم ببینم یا برم بیرون... 

مامانم میگه بیا پیشمون بشین از این حال بدت دربیای! وقتی میرم‌پیششون یه دعوایی پیش بیاد مامانم میگه تقصیر توئه با خودت نحسی اوردی! بابام مدام حرف کنکور و درسو میکشه وسط و استرس میده بهم تهشم با تحقیر و توهین میگه تو هیچی نمیشی

با سلایقم مخالفن

حس اضافی بودن بهم میدن 

با این وجود ترجیح میدم تو اتاق خودم بمونم تا برم بیرون و جنگ اعصاب درست بشه

شاید پسر شماهم مثل منه....

بدون درگیری سعی کنید باهاش حرف بزنید

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
منم چهارتا پسر دارم 10.8.5.2ساله شب روز با هم دعوا دارن خونم شده سالن کشتی گیری من اصلا به بچهام اج ...

من اصلا با بازی ودعوا بزن بزنشون کارندارم.تفاوت سنی ۳تاشون ۷ساله..

مثلا یکیشون بدتر میزنه هی میان شکایت اصلا میمونم طرف کیو بگیرم..اون بزرگه هم ک اصلا هیچی فقط انتظارو توقع

چقد خوب..بااینکه سخته تحملشون میکنید این دوتا کوچیکا ۶ببعد کوچن..حالاامروز چون خیلی کتک کاری کردن م ...

عزیزم زمونه خراب شده خیلی اتفاقات در بیرون میفته از تجاوز گرفته تا معتادی مواد

الان مثل قدیم دوران بچگی منو تو نیست که همیشه تو کوچه بودیم فقط بازی میکردیم

الان شهر پر گرگه

تو رو خدا بچهات تنهای نزار 

برای پسر بزرگت هم از پدرش کمک بگیر 

که بهش اجازه نده با دوستانش تنهایی بگرده 

و پدرش نصیحتش کنه 

سن پسر بزرگت حساس تو اوج نوجوانی هست باید خیلی مراقبش باشی 

من خودمم همسن پسرشمام و دوست دارم حرفایی که هیچ وقت به مامانم نگفتم رو براتون بنویسم  من هم بی ...

قبلا همین بود اما دیگ کاریش نداریم درباره درس واینا.تیزهدشان بود بادوستای ناباب گشت درساش خراب شد اخراج.تو مدرسه معمولی هم ک تِر زد.باگوشی پول درمیاره..بازم کاریش ندارم..اما نمیشه ک صب تاشب..میگه همش گیر میدی بخدا کاریش ندارم..فقط نمیخاد ازکسی حرفی بشنوه..امروز دیگ خیلی اعصابم خورد شد اومدم بالاسرش..

تواین گوشی لامصبش تو گروه مختلط دخترپسره..من بدم میاد..معلوم نی باکیا چت میکنه..

اخه ثانیه ب ثانیه ک پول درنمیاره باگوشی میدونم..چت میکنا..دوستاش خرابش کردن..باصدای بلندش کاراشو پیش میبره..

قبلا بایه دختری دوس شد اومد گف میخام ازدواج کنم جونمون دراومد ازین خاب درش بیاریم..

میترسم دوباره باهمون یاکسی دیگ نباشه

خداحفظشون کنه.چ پشت همم هستن.من اشتباه کردم ک انقد فاصله انداختم بینشون.کوچیکه وبزرگه پسرن وسطی دختره کرم میریزه ب جفتشون

عزیزم زمونه خراب شده خیلی اتفاقات در بیرون میفته از تجاوز گرفته تا معتادی مواد الان مثل قدیم دوران ...

پدرش خاس کمکش کنه یبار بش گف اخرعاقبت رفیق بازی اینه اونا صدای جفتشون بالارف پسرم فرار کرد..

اصلا ابش باباباش تو یه جوب نمیره

میگیم بادوستات نگرد..میگ اونا بدنیسن شما گیرید..دوست خوب پیدانمیشه وفلان...

بخدا درمانده ایم