2777
2789

وسط خواستگاریم خواهر دوماد دست به کمرشد سر مادرم داد زد مادر پیر شده دخترت باید از مادرم مراقبت کنه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار داشتن از تهران برم اهواز زندگی کنم

یکی هم بود قیقا از روی چک لیست مهاجرت سوال میپرسید دیگه گفتم من خودم امتیازم تنها میرسه میخواستم برم که ازدواج نمیکردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شاید باورتون نشه ولی من با ۲۹ سال سن و کلی خاستگار

همه شون پر توقع بودن پسره با پدر کارگر و بنا و راننده نه خونه نه ماشین نه کار درست، توقع دختر پولدار با پدر زن ثروتمند داشت و به خاطر اینکه پدرم کارگر بود منو قبول نمیکردند

میگفت طرف خانواده ما میای باید چادر سر کنی

و میگفت خانه داری خیلی مفیده چرا بیرون کار کنی؟

اه یادم اومد اعصابم به هم ریخت😑

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
میگفتی خودت مردی مگ

جای من دختر کوچیکش جوابشو داد گفت مامان مگه خودت دستو پا نداری ک از بقیه ی میخوای! 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه پسره از دخترعموم خواستگاری کرد 

پسره خودش دکترای آی تی داشت

استاد دانشگاه بود

از لحاظ ظاهری هم خوش قیافه بود 

تک پسر بود خانوادشم تقریباً پولدار بودن

خلاصه ظاهراً معیار های دخترعموم رو داشت و اینا اومدن خواستگاری توقع داشت نره سر کار اگرم رفت حقوق خانم هم باید قاطی حقوق آقا باشه باهم خرج کنن 

خونه هم تو خونه مادرش اینا زندگی کنن 

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

یه خواستگارداشتم اسکل اومده خونمون باکلی تلاش تاراضی شدم بیان

میگ ازدواج کردیم شیش ماه ی بار دوروز میارمت خونه مامانت اون تهران بود من شمال 

بعد گیرداد ب ناخنم ارایشم ک همیشه اینحوری هستی😐قرتی هستی😐حرف مفت زیاد زد اینا رومخم بود خب اخه مشنگ بزا ببین من ازتو خوشم میاد اصن قبولت میکنم بعد زر بزن

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من کلا رد می‌کردم دیگه به درخواستاشون کاری نداشتم. بعضیاشون از لحاظ مالی خوب بودن ولی اخلاق صفر. یکیشم که هم از لحاظ مالی خوب بود و مهربون بود و... ولی حق تحصیل و اشتغال رو نمی‌داد! واسه پوشش هم گیر بود! اینا سنتیا بودن... صنعتی هم اونایی که پیشنهاد می‌دادن، شاغل نبودن و... 

صنعتی😂😂😂😂(مدرن)

خواستگار فقط خواهرشوهرم،مادر پدر پسره مرده بودن مادربزرگش اومده بود،گفته خودمم هر روز میام خونت کمبود مادرشوهرش حس نکنی،میگف داشتم به تنها نقطه مثبتش فک میکردم مادربزرگه اونم زد پوکوند