2777
2789

بچه ها من ادمی هستم که وسواس فکری شدید دارم و اعتماد به نفس منفی 0 با هرکاری فکر میکنم ابروم رفته و خورد شدم🥲توروخدا مسخرم نکنید فقط من چندبار تو مدرسه نفخ کردم شیکمم بدجور صدا میداد جلو همکلاسیام حس میکنم خورد شدم جلوشون🥲🥲🥲🥲

یک دفعه بو عرق شدید میدادم چون بخاطر ی موضوعی نتونسته بودم برم حموم🥲🥲🥲🥲اما فقط یک دفعه بود

و کلی سوتیای دیگه ک یادم نی🥲

همش میگم کسی ب من فکر نمیکنه ک بخواد سوتیام یادش بمونه اصلا

شما بودید میموندید ؟؟؟خیلیییی تو فکر موندن یا رفتنم اصلا روانی شدم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می شه التماست کنم بری سراغ درمان وسواست؟ منم وسواس فکری داشتم واسه رفتن به دکتر مقاومت می کردم تا جایی که دیگه مرگ برام از زندگی بهتر بود. روزگارم سیاه شده بود. التماست می کنم برو پیش روانپزشک. من با قرصام حالم خوبه و آرامش دارم. برو برو خودتو بدبخت نکن. 

مدرستم اوکیه نمی خواد عوض کنی. من درکت می کنم. 

یادش بخیر من یه دوست هایی داشتم از دیوار راست بالا میرفتن یه کارایی میکردن که نگم میبردنشون دفتر مدیر پدرشون رو درمیاور و دوباره به کاراشون ادامه میدادن😂 چند تاشون هم با احساس افتخار و شادی از مدرسه رفتن بعد تو بخاطر یه چی کوچیک اینطوری میکنی نگران نباش خواهر😂

نه بابا مهم نیست. برای درمان وسواس فکریت اقدام کن.

چیکار باید بکنم؟ 🥲

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
بیخیال اینا طبیعیه و ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد انقد حاد نیس بخوای مدرسه تو عوض کنی

اعتماد به نفسم منفی 0 برای همین این فکرارو میکنم🥲

می شه التماست کنم بری سراغ درمان وسواست؟ منم وسواس فکری داشتم واسه رفتن به دکتر مقاومت می کردم تا جا ...

دورت بگردم من چشم❤❤❤🫂

یادش بخیر من یه دوست هایی داشتم از دیوار راست بالا میرفتن یه کارایی میکردن که نگم میبردنشون دفتر مدی ...

😂😂😂😂😂😂😂وایییی