2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت

193 بازدید | 25 پست

فکر کنید بیست روز زایمان کردید و از اول بعد از سزارین رفتید خونه خودتون و مادرتون برای کمک فقط یه هفته ناهار فرستاده و کلا نیمده

بعد روز بیستم رفته سفر برای دو هفته

شما بچه اولتون مریض میشه و بستری میشه بیمارستان بچه دومتونم که بیست روزشه خودتون هستید و شوهرتون. خانواده هم کلا به روی خودش نیاره که برگردیم برای کمک 

حالا که برگشته تازه توقع کرده چرا به برادر ۱۷ سالتونه که توی خونه تنها بوده سر نزدید.

الان حق دارن؟

فقط توی اون دو هفته یه روز دعوتش کروم برای شام. همونم بچه م هلاک شد از گریه تا شام آماده کردم

ناهار و شام های برادرمم آماده گذاشته بودن تو فریزر یعنی مشکل غذا نداشته اصلا

خیلی دلم گرفته ها

تمام توقعاتتان یک طرفه س

من حتی برای بیمارستان مادرشوهر و خواهر شوهرم اومدن موندن

بعدشم با اینکه عملم سنگین بود و رحم خونریزی داده بود با رضایت خودم اومدم خونه دست تنها از اول به زور شیاف سر پا بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم گرفته ها تمام توقعاتتان یک طرفه س من حتی برای بیمارستان مادرشوهر و خواهر شوهرم اومدن موند ...

عزیز دلم دل گرفت واقعا تو بدترین شرایط تنها موندی

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
تا ده روز مامانها می مونن .. اونم بنده خدا انسان هست .. ازش زیاد کار نکشید .. گناه دارن

عزیزم همون ده روزم نموند من خونه خودم بودم تنها کاری که کرد ناهار فرستاده یعنی حتی اینکه بیاد خونمون سر بزنه دو ساعت بچه بگیره من بخوابم هم نبود هیچی

اخه هی میگن هی میگن امروز شوهرم عصبی شده دعوا کرده گفته شما بدترین روزای زن من نبودید الان توقع دار ...

اره عزیزم چقدر سخته مخصوصا اینکه مادرت پیشت نبوده آدم پیش شوهرش خجالت میکشه