2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم🥲+داستان آشناییم

206 بازدید | 24 پست

همکلاسی بودیم تو یه کلاس آنلاین بعد من چون یکم درسم خوب بود بچه ها بعد کلاس پیویم میومدن و سوال می‌پرسیدن.

دیگه با یکی شون هی صحبت و حرف اومد و اینا دوست شدیم باهم فاصله سنیمون خیلی کمه ۶ماه ازم بزرگتره فقط

خلاصه خیلی اون موقع دوسش داشتم 

برخلاف همه سختگیریای بابام نمی‌دونم چیشد که اومدن بابام گفت حالا یه چند وقتی باهم آشنا شن(خودمم نمیدونم واقن چجوری قبول کرد...)

حالا سربازی رفته نمیدونم چرا یه بی حسی خاصی گرفتم همین چند روز پیش اومده بود رفتیم بیرون یکم صحبت کرد از آینده و اینا من واقعا حرفی نداشتم بگم 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

الان ادامه بدم بنظرتون حسن برمیگرده؟🥲

خیلی پسر خوبیه نمی‌دونم چم شده...

میترسم ادامه بدم بدتر شه

چیکار کنم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مونرم چجوری قبول کردن

ایکاش واسه منم اینجوری بابام قبول میکرد

ایکاش منم الان میدیدمش از دلتنگی دیروز داشتم میترکیدم 

میتونستم همه حرفام بزنم و ازش دلیل بخوام 

والا نمیشه

هر روز جای خالیش تو کوچه خیایونا میبینم رد میشم 

تب تند زود عرقش در میاد سرد میشه شاید دوس داشتن اتشین بوده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
چندساله ای یعنی دوستش نداری

من ۱۹ یه ماه دیگه میرم ۲۰ 

نه بدم میاد نه دوسش دارم🥲

شاید بخاطر اینکه رفت سربازی👩🏻‍🦯

من ۱۹ یه ماه دیگه میرم ۲۰  نه بدم میاد نه دوسش دارم🥲 شاید بخاطر اینکه رفت سربازی👩🏻‍🦯

عزیزم چه ربطی داره آدم عاشق که چه درغیاب چه درحضورعشقش کم نمیشه

خدایا میشه دست خالی ازدرخونت نرم خیلی دل شکسته ام 

منم مونرم چجوری قبول کردن ایکاش واسه منم اینجوری بابام قبول میکرد ایکاش منم الان میدیدمش از دلتنگی ...

بابام اصلا اینجوری نیست همیشم میگه سن کم و فلان 

ولی واقعا نمیدونم چیشد اون شب همینجوری یکم صحبت کردن گفت باشه 

منم خیلی اینجوری بودم🥲

عزیزم چه ربطی داره آدم عاشق که چه درغیاب چه درحضورعشقش کم نمیشه

نمی‌دونم چیکار کنم🥲💔

بابام اصلا اینجوری نیست همیشم میگه سن کم و فلان  ولی واقعا نمیدونم چیشد اون شب همینجوری یکم صح ...

خیلی اذیتم

خوشبحالت ک حتما پولداره بابات قبول کرده 

اگ دوسش نداری اونقد علافش نکن الان علاقت سرد شده بعدا سرد ترم میشه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نمی‌دونم چیکار کنم🥲💔

عزیزم فک کنم عاشق نیستی همینطوری یه علاقه الکی بوده اون چی دوستت داره گناه داره جوون مردمو مسخره نکن

خدایا میشه دست خالی ازدرخونت نرم خیلی دل شکسته ام 

خیلی اذیتم خوشبحالت ک حتما پولداره بابات قبول کرده  اگ دوسش نداری اونقد علافش نکن الان علاقت ...

نه بابا پولدارم نیست🥲

بعد چون مادرش قبلا ک‌ این بچه بوده ب پدرش خیانت کرده و جداشدن یکم حساسه 

پسره پولداره؟

ن بخدا🥲😂

من بخاطر پول ازش خوشم نمیومد ک👩🏻‍🦯

عزیزم فک کنم عاشق نیستی همینطوری یه علاقه الکی بوده اون چی دوستت داره گناه داره جوون مردمو مسخره نکن

برم چی بگم بهش؟ 🥲

دست خودم نیست خب💔

ن بخدا🥲😂 من بخاطر پول ازش خوشم نمیومد ک👩🏻‍🦯

دیدی پولداره بابات راضی شده😂