lalisa_manoban مدیر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3783 عنوان ? I'm just tired you know | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست Because I haven't had much luck sleeping فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 مامان آینده 1402/05/15 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
acalm عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 Never mind get out of here Don't be discourteousMind your manner تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
lalisa_manoban مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3783 Don't be discourteous Mind your manner OK go out فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 مامان آینده
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 OK go out If I were you I would tried to learn some new thing from this guy, she is speaking so fluently آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 If I were you I would tried to learn some new thing from this guy, she is speaking so fluently ... @acalm آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Don't be discourteous Mind your manner I enjoyed your speaking, it wasa great pleasure to find you here , but as you are a Little proud the starter is some how furious with you Try to be more modest dear friend آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
acalm عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 I enjoyed your speaking, it wasa great pleasure to find you here , but as you are a Little proud the ... I wasn't She has misinterpreted my words😕 And I'm not conceited I'm delighted to make your acquaintance although Really appreciative for your compliment❤ تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 I wasn't She has misinterpreted my words😕 And I'm not conceited I'm delighted ... I wonder your mastery at EnglishCan I ask about your age and major? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
acalm عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 I wonder your mastery at English Can I ask about your age and major? I'm 17And I have the vocation for teaching تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 I'm 17 And I have the vocation for teaching Oh really? I can't believe it, you're too young to be that expertHow long have you studied English in institute? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
acalm عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 Oh really? I can't believe it, you're too young to be that expert How long have you studied English ... Thank you😅My English acquisition took for 6 years and I commenced teaching when l was 16 تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Thank you😅 My English acquisition took for 6 years and I commenced teaching when l was 16 That's great, well done 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
acalm عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 That's great, well done 😍 ❤❤ تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!