🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
یه خواستگار داشتم قیافه ش به دلم نبود اما پولدار بود کاش با اون ازدواج میکردم
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
خانواده خیلی مهمه،اینکه از لحاظ تحصیلات در یه سطح باشیم تقریبا،رفتارش با خانوادش چطوریه،رفتار پدرش با مادرش تو خونه چطوریه،از لحاظ اختلاف فرهنگی و طبقاتی نزدیک باشیم بهم و اینکه ادم متعهد و مسئولیت پذیری باشه
اووم خوش اخلاق باشه زن دوست باشه از اینا ک همیشه و همه جا حتی جلو بقیه با زنش خوبه خوش برخورده احترامش میزاره ...... ته ریش داشته باشه قد بلند چهار شونه هیکل ورزشی سینه ستبر ساعت بندازه همیشه خوش تیپ و خوش هیکل باشع لبخندش آدمو دیوونه کنه البته هیییچچچچچ کدامش قسمتم نشد دقیقا برعکس اینا نصبیم شد😥😥😢😢😢😂
دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ،وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی! خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد.. دارم غرق میشم..! میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است
چجوری به کسی که هیچکدوم از ملتکهات زو نداشت بله گفتی؟ 🥺
من نگفتم ینی اصلا کسی نظر منو نخاست یه ازدواج کاملا سنتی البته سنی هم نداشتم همش ۱۶ سالم بود آنقدر هم جرات و اقتدار نداشتم ک تو رو مامان و ایسم و بکم اینو نمیخام یا نمیخام ازدواج کنم حماقت کردم دگ حماقت ک شاخ و دم نداره
دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ،وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی! خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد.. دارم غرق میشم..! میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است
نگو اینجوری انشاالله همیشه سالم و سلامت و خوشبخت باشی😍
مممنون همچنین شما💋