دختر عمه هام چند بار تا حالا رژیم چهل روزه اب گرفتن
چیزیشونم نشده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ن میخوام بدونم کلا ت این دنیا چرا مردنم باید سخت باشه چرا همش باید سختی بکشیم
متاسفانه درسته
اختیار جون خودمونم نداریم
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
روزی ک قندت بشه ۴۰ هزاااااار دفعه میگی غلط کردم شروع میکنی غذا خوردن مثه چی... تاچند روزم افت قند قشنگ ک حالتو جا اورد دیگ فکر خودکشی ب سرت نمیزنه.... افت قند نکشیدین ک این حرفا از یادتون بره
ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش