2789
عنوان

اگزما

191 بازدید | 12 پست

خانماکسی اگزما داشته خوب بشه؟راهکارهاتونو میگید خسته شدم دستام اذیتن بخدا

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
پماد ثمین،اگزاسین،یا پماد ترکیبی کلوبتازول و اوسرین بگو داروخونه واست درست کنه

واقعا اذیت میشم همه انگشتام زخمه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید بری دکتر برات پماد بنویسه  اصلا پوستتو نخارون جاش میمونه

نمیخوارونم دو سه شبه مداوم حنا میزارم میشورم خارشش افتاده ولی پوسته پوسته شده انگشتام

واقعا اذیت میشم همه انگشتام زخمه

دستاتو مدام با ثمین یا اوسرین چرب نگه دار از مایع دستشویی فوم استفاده کن با دستکش ظرف بشور،ولی این ترکیبی ک بهت گفتم بزنی ۲ روز نشده خوبش میکنه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
نمیخوارونم دو سه شبه مداوم حنا میزارم میشورم خارشش افتاده ولی پوسته پوسته شده انگشتام

حنا اینا رو اگزما تاثیر ندارع،خودم چندساله درگیرشم وای بحال روزی ک ب خودکار وسایل کسی دست بزنم به در تاکسی انقد دستم سریع ترک میخوره خون میزنه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

چرا انقدر تاپیک اگزما زیاد شده

انقدرم چیزای مختلف نزنید لطفا

اگزما درمان قطعی نداره مگه اینکه مشخص بشه حساسیت اصلیش ب چیه... 

حالا شماام اگه خواستی درخواست بده کامل توضیح بدم چیکار کنی...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چرا انقدر تاپیک اگزما زیاد شده انقدرم چیزای مختلف نزنید لطفا اگزما درمان قطعی نداره مگه اینکه مشخص ...

الان درخواست میدم

چرا انقدر تاپیک اگزما زیاد شده انقدرم چیزای مختلف نزنید لطفا اگزما درمان قطعی نداره مگه اینکه مشخص ...

درخواست دادم

دستاتو مدام با ثمین یا اوسرین چرب نگه دار از مایع دستشویی فوم استفاده کن با دستکش ظرف بشور،ولی این ت ...

اینو انجام میدم تنها چیزی ک پیشرفتشو گرفته روغن گلسرخی ک میزنم خیلی کمتر شده یعنی دست راستم خوب کرد ولی دست چپم هنوز درگیره

دستات رو در معرض تماس افتاب یا شوینده های قوی قرار نده دستکس برای برای ظرف و کارا خونه مث جارو پختوپز دستمال کشیدن و شیشه داشته باش که بعدش نخوای هی دستاتو بشوری بع هر شستشو با کرم چرب کن نظرخانم فرحناز هم نوشته استفاده کن

دستات رو در معرض تماس افتاب یا شوینده های قوی قرار نده دستکس برای برای ظرف و کارا خونه مث جارو پختوپ ...

کلا بدون دستکش انجام نمیدم حتی بیرون میرم دستکش نخی دست دارم ولی یهویی داره پیشروی میکنه