2777
2789

من هیچی نخوردم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا بچه دارم قبل بارداری هیچی نخوردم 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
چرا مصرف نکنی نه کمبود ویتامینات جبران میشه تو بارداری خودت کمتر آسیب میبینی برای جنین هم خوبه

اره اینو میدونم سوالم کلی بود چون شنیدم یکی وقتی این قرصارو خورده باردار شده گفتم شاید تاثیر داشته

من ماه پیش باردارشدن قبلشم رفتم دکتر فقط فولیک اسید داد سقط شد رفتم یه دکتر دیگه گفت چی میخوردی گفتم فولیک گفت فقط فولیک ؟دیگه بهم یا عالمه تقویتی داد دارم میخورم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

چیزی نشد بعدش؟؟

نه بچم الان ۵ ماهشه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بله من 3ماه قبل بارداری اسید فولیک امگا زینک وبتامین دی خوردم ازلحاظ خوراک روزانه ام خیلی مفید می‌خوردم هم خودم هم شوهرم انواع میوه واجیل و غذاهای مقوی خرما موز دیگه پیاده رویم میرفتیم شوهرمم قرص امگا و زینک  وویتامین دی می‌خورد و بعد اقدام خداروشکر همون افدام اول گرف اها یه چیزی اقداممونم تو روزای تخمک گذاری بود 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

اگه دندونات مشکلی دارن اول باید بری دندانپزشکی.منم رفتم دکترزنان اول ۱ماه بهم اسیدفولیک۵دادگفت۳ماهم اسیدفولیک ۱بخور.قرص مولتی ویتامینم نوشت اما چون وزنمو زیاد میکنه نخوردم

عیبی نداره تجربه شد🥲