2777
2789
واقعا بعضی مواقع کنکاش و سو ظن نسبت به طرف مقابل زندگی را داغون میکنه

اره واقعا😔

من خودم با اینکه تا میشه گفت ۹۰ درصد خیالم راحته که دیگه میامی به هم نمیدن و کلا چیز خاصی نبوده ولی بازم تا صدای اعلان پیامکش میاد میترسم. همش یاد اون میافتم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره واقعا😔  من خودم با اینکه تا میشه گفت ۹۰ درصد خیالم راحته که دیگه میامی به هم نمیدن و کلا ...

اگه تو زندگی شک یا سوظن داشته باشی دیگه  خوشی تو زندگی نداری باید سعی کنیم تا موقعی که اطمینان از چیزی نداریم از راهش وارد بشیم تا قضیه حل بشه

آنانکه خاک را بنظر کیمیا کنند/ آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همراه من که متن نمیاد  میاد مگه؟؟؟ تو پیامکم که ماک میکنه.سطل زباله ام پاک میکنه. میشه بگ ...

اگه امکان داره این کارو نکن انشاالله که هیچی نیست

آنانکه خاک را بنظر کیمیا کنند/ آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند...
اگه تو زندگی شک یا سوظن داشته باشی دیگه  خوشی تو زندگی نداری باید سعی کنیم تا موقعی که اطمینان ...

اره  اقعا

خوشی سطحی و لحظه ای میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ممنونم.... ببخشید فقط نظرمو گفتم.... چون هرچه وسواس داشته باشی بدتر میشه

خواهش میکتم گل

ممنون که گفتی واقعا درست میگی