2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی ام پیداکردی ازتوگوشیش؟

اره

تو همراه من

ولی گفت دوستی ساده بوده و فقط قصدم کمک بهش بوده. 

انگار واقعنم راست میگفت. ولی خوب جرا یواشکی. اخه طرف اشنا بود..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ماله من دوست داره بفرستم کربلا خودم تنها و  بنظرتون شک برانگیز نیست؟؟؟؟!

اگه تا حالا چیزی ازش ندیدی و شک نداری بهش نه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خوب چیزی دیدی ازش ؟،بنظرم نباید گوشی مردا رو ببینیم احتمال ی درصد چیزی ببینیم دیگه از ذهن وقلب ادم پ ...

اره وانم خیلی وقتا ندونستن بهتره.

اره دیدم پیام داده به خانمی که میشناسمش.دوستیم تقریبا. یه ساختمونیم.ولی گفت قصدم کمک بوده و دوستی ساده بوده.مث دوتا همکار .

الان بعد از دوماه.تازه یه چیزایی دستگیرم میشه که راست میگفته و واقعا در حد حرف ساده چت میکردن

شاید 

ولی اگه میتونین و شرایطتشو دارین انشاالله باهم مشرف بشین که اونجا هم بتونین هوای همو داشته باشید چون تنهایی ی کمی سخته

آنانکه خاک را بنظر کیمیا کنند/ آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند...
درسته که جو اینجا تاثیر منفی روی ما داره ولی واقعا وضعیت جامعه افتضاحه. فقط خود خدا کمک همه کنه.

درسته جو اینجا خوب نیست

ولی همین جو یاعث شد به کاراش مشکوک شم و کشف کنم. هر چند فهمیدم دوستی ساده و مث دوتا همکار و همسایه بوده.ولی شاید اگه ادامه دار میشد به جاهای دیگه میکشید.

میخوام متن پیاماشو تو گوشیش ببینم

تو همراه من که متن نمیاد

میاد مگه؟؟؟

تو پیامکم که ماک میکنه.سطل زباله ام پاک میکنه.

میشه بگی جه جوری متن و پیدا میکنی.منم لازم دارم

اره وانم خیلی وقتا ندونستن بهتره. اره دیدم پیام داده به خانمی که میشناسمش.دوستیم تقریبا. یه ساختمون ...

واقعا بعضی مواقع کنکاش و سو ظن نسبت به طرف مقابل زندگی را داغون میکنه

آنانکه خاک را بنظر کیمیا کنند/ آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند...
درسته جو اینجا خوب نیست ولی همین جو یاعث شد به کاراش مشکوک شم و کشف کنم. هر چند فهمیدم دوستی ساده و ...

حق با شماست،گاهی تاپیکای اینجا باعث یه تلنگر میشه که آدم بیشتر حواسش به زندگیش باشه.