2777
2789
چقدررررر بیکارین. مثلا میخوای مچش رو بگیری که بعدش طلاق بگیری؟؟ بعد به خیالت بعد از این با شاهزاده ا ...

یعنی سرشو بکنه زیر برف و به زندگیش ادامه بده با یه مرد خیانتکار 

حتی جلوشم نگیره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماله من دوست داره بفرستم کربلا خودم تنها و  بنظرتون شک برانگیز نیست؟؟؟؟!

میشه بجای اینکه فکرمونو درگیر کنیم دلیلشو رو راست ازشون بپرسیم

من چندبار شک کردم ولی بعدش فهمیدم که برداشتم کاملا اشتباه بوده و موضوع ی چیز دیگه بوده

آنانکه خاک را بنظر کیمیا کنند/ آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند...
عزیزم در هر صورت چ همراه اول چ ایرانسل باید حداقل به سیم کارت دسترسی داشته باشی  من سیم ایرانس ...

یعنی سیم کارت و دربیاری بندازی تو گوشی خودت؟؟؟

بعد دیگه رمز گوشی همسرتو نمیخواد؟؟؟

پس من چرا انقدر تو فکر قرص بودم این راحت تره که

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم در هر صورت چ همراه اول چ ایرانسل باید حداقل به سیم کارت دسترسی داشته باشی  من سیم ایرانس ...

وقتی سیم کترت و بندازی تو گوشی خودت.

رمز واسه خودت میاد. دیگه گوشی  و اثر انگشت شوهر و میخوای چی کار؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اینم توضیح میده ولی من باور نمیکنم 

شاید خودش شرایطشو نداره ولی از طرفی میبینه که شاید شما خیلی دوست داری میخاد شمارو خوشحال کنه

آنانکه خاک را بنظر کیمیا کنند/ آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند...