2777
2789
عنوان

پزشکییی

109 بازدید | 10 پست

با اینکه هنوز جواب کنکورم نیومده ولی اومدم بیمارستان و خودمو در معرض رشته پزشکی قرار دادم😍😍انشالا همه کنکوری ها همونی که میخان قبول بشن

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

ایشالله ب ارزوت برسی عزیزم واسه منم دعا کن حاجتم براورده شه

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله ب ارزوت برسی عزیزم واسه منم دعا کن حاجتم براورده شه

ممنونم😍 انشالا خیلی زود به چیزی که میخاین برسین

میگی در معرض قرار دادی ی چیزی یادم افتاد

رفتم بیمارستان ملاقات کسی😂

بعد از ورود از اون انتظامات و نگهبانی

یه راهرو طولانی بود تا برسی ب بخش باید تنها میرفتم

باورت نمیشه کل اون مسیر فاز پزشکی برم داشت ی جوری راه میرفتم انگار دارم میرم جراحی انجام بدم😂

بعد زنگ بخشو زدم پرستار گفت بله

گفتم لطفا باز کنید یجوری ک انگار رییس بخشم

خدایی خیلی فاز داره😂

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر

میگی در معرض قرار دادی ی چیزی یادم افتاد رفتم بیمارستان ملاقات کسی😂 بعد از ورود از اون انتظامات و ...

🤣😂من تازه رفتم سوالم پرسیدم از پزشکا😂

نمیدونم😕

با دادن درصدای خام فقط دارن کنکوریا رو سکته میدن😑قصد و هدف همینه😈. والا فک کن همههههه منتظرن اون وقت فقط درصدو اعلام کنن😡

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕