2777
2789
عنوان

سوپرایزززززز💍💍💍

1362 بازدید | 60 پست

بچه ها بیاین بگین چجوری شوهرمو سوپرایز قشنگ کنم 

در حد ۱ تومن اینا می‌خوام خرج کنم 

کادو نمیخوام بگیرم اگه بگیرمم ی چیز کوچیک 

می‌خوام ی کار رمانتیک انجام بدم 

مثلا خودم نظر اینه واسش شمع روشن کنم تو خیاط از پنجره ببینه اومد پایین کادو کوچیکشو بهش بدم 

بگیددد دیگه نظر شما چیه 🥰

متاهل🧿❤️

حالا کادو کوچیکه چیه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نظرم اینه سورپرایز زنونه رو قاطی مردونه نکن. مثلا اینکه که میگی شمع بذارم بیشتر برای خانوما اجرا میشه، دنیای مردانه متفاوته. همون پولو بده براش یچیزی بخر، بیشتر خوشش میاد.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو یه لباس خواب واسه خودت بخر😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ی لباس و ارایش قشنگ ملیح و ساده باعطری ک دوس داره خونه رو معطر کنین . ی کیک خوشمزه 

کنارش ی شام دونفره 

براش تو کاغذای کوچیک متنای عاشقونه دلخواه بنویسین تو مسیرش بذارین یکی یکی  تا رسیدن ب شما بخونه . وقتی رسید ب شما هدیه رو بدین بهش

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤