2777
2789
عنوان

دکتر عارفی

1077 بازدید | 12 پست

خانومای تهرانی کسی می‌تونه واسم پیش دکتر سهیلا عارفی وقت بگیرم ترو خدا خیلی احتیاج دارم به این نوبت کلافه شدم من از شهرستانک تعداد سقط هام بالاست هرچقدر تماس میگیرم با مطب کسی پاسخگو نیست  اگه نوبتی دارید که نمیرید من پورسانت شو میدم کمکم کنید فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

nini.plus/peygiriseght نی نی پلاس نصب کن عضو این گروه شو برای سقط مکرر

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
گلم چجوری وقت گرفتین ؟ میشه به منم بگین میخوام زودتر برم پیششون

عزیزم یکشنبه دوشنبه مطب هستند از ساعت دوازده شروع کن به زنگ زدن شاید دویست بار باید بگیری تا جواب بده 

عزیزم یکشنبه دوشنبه مطب هستند از ساعت دوازده شروع کن به زنگ زدن شاید دویست بار باید بگیری تا جواب بد ...

سلام عزیزم برای گرفتن وقت از دکتر سهیلا عارفی فقط روزهای یکشنبه و دو شنبه تلفن جواب میدن؟ شما تماس گرفتین برای چند وقت بعد بهتون نوبت دادن؟ منم مشکل سقط مکرر دارم دکتر عارفی در این زمینه خوبه؟

سلام عزیزم برای گرفتن وقت از دکتر سهیلا عارفی فقط روزهای یکشنبه و دو شنبه تلفن جواب میدن؟ شما تماس گ ...

سلام شما تونستید پیش دکتر عارفی نوبت بگیرید؟چجوری؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز بنده خانم طالبی هستم رابط رحم اجاره‌ای تخمک اهدایی و جنین اهدایی گیرنده های عزیزی که دنبال رحم اجاره‌ای تخمک اهدایی جنین اهدایی هستند برای مشاوره رایگان با ما در تماس باشید

با بهترین دکترهای نازایی و IVF 

پذیرش از سراسر نقاط کشور 

09309766802