2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 77 پست
ن مادرم و خواهرام هستن نمیخوام کسی اذیت شه دوست دارم این بار خودم تنها برم

چه چیزی لذت بخش تر از زایمان دختر برای مادر ؟! اولش فکر کردم تنهایی ولی الان بهت میگم این حماقتو نکن و تنها نرو .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی عزیزم،خطر داره برای خودت و بچه مخصوصا که بی هوشی گرفتی خدایی نکرده خودت یا بچه نیوفتید ،شوهر ...

همسرم هست

یعنی همسرم میتونه بیاد پیشم؟

اگه بیاد که عالی میشه

اتفاقا بیمارستان خصوصی میرم

دکترم که گفته بخاطر همراه نگران نباش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چه چیزی لذت بخش تر از زایمان دختر برای مادر ؟! اولش فکر کردم تنهایی ولی الان بهت میگم این حماقتو نکن ...

دوتا دیگه بچه دارم عزیزم باید از اونا هم مراقبت کنن

واقعا نمیخوام اذیتشون کنم

همین که بچه ها رو نگه دارن کافیه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بسلامتی من ۴ روزه عمل کردم بله سوند وصل میکنن واصلا بدون همراه نمیشه

بسلامتی

شما هم بی هوشی بودی؟

تا چند ساعت گیج بودی؟

ببین من روز اول نمیتونستم تکون بخورم یعنی همه همین هستند روز دوم دکتر گفت یکم قدم بزن با جیغ قدم میز ...

با جیغ؟؟؟؟؟ روز دوم ؟؟؟؟ 

مگه میشه 🤐

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
همسرم هست یعنی همسرم میتونه بیاد پیشم؟ اگه بیاد که عالی میشه اتفاقا بیمارستان خصوصی میرم دکترم ک ...

اگر تهرانی احتمالابشه مثلا عرفان vipباشی همسرتم میتونه بیاد پیشت ،من مصطفی خمینی زایمان کردم سالها پیش گفتند اگر میخاید همسر باشه باید برید بخش های دیگه اتاق خصوصی بگیرید ،البته من اون موقع همسر نداشتم اینو از کسی شنیدم

دقیقامنم همین رو میخام اما حتما پرستار و اتاق vipمیگیذم که همسرم بیاد پیشم

باید ببینم هزینش چقدره

همینطور بدون اتاق خصوصی گفتن ۱۷ میلیون

ی بار دیکه باید با دکترم صحبت کنم ببینم چی میگه

خب من برا اولی و دومی واقعا مشکلی نداشتم فقط تجربه ی سز با بیهوشی رو ندارم

فک نکنم کسی ک سزارینی بوده باشه قبلا

دیگه طبیعی نمیشه بیاره.

خب خاهر و مامانت ک هستن بزار یکیشون بیان این طرز فکر اشتباهه ک نمیخای اذیت بشن

به درد همین روز ادم باید برای هم بخوره

لایک نکن خیرشو ببینی