2777
2789
عنوان

خسیسی یا چی

234 بازدید | 18 پست

بچه ها هروقت به شوهرم میگم گوشت یا مرغ تموم کردیم به یه بهونه ای هرجوری که شده ما رو میبره میذاره خونه مامانم و میگه دو سه روز همونجا بمونید نمیدونم خسیسه یا چی خسته شدم از این کارش اوایل فکر میکردم دلش میسوزه میگه بمونید الان دیدم چندبار تکرار شده این کارش فهمیدم دلیلش اینه چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ دست خالی میرید اونجا ؟  این دفعه بگید ما که میریم اونجا چند کیلو مرغ و برنج و .... این ...

اره،نهایتش ۴ تا دونه بستنی بخره ببریم میگه دست خالی نرو زشته ولی تا حالا نگفتم مرغ و ‌‌... بگیر 

خوب یکم به میزان حقوقش فکر کن 

ببین میرسونه ؟ روز مزده ؟ 

کی حقوق میگیره ؟ 

وضع مالی پدرتون چطوریه ؟ 

شاید واقعا حقوقش نمیرسه 

اگه حقوقش خوبه و این کار انجام میده خسیسه 

اگر تو خرید میوه و لباس و مایحتاج دیگه هم از این ترفند ها استفاده میکنه خوب خسیسه دیگه 

بعد دوسه روز چی خلاصه باید بخره که ایندفعه بهونه بیار بگو نمیرم دوسندارم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

[QUOTE=304315111]خوب یکم به میزان حقوقش فکر کن  ببین میرسونه ؟ روز مزده ؟  کی حقوق میگیره ؟  وضع ما ...[/QUOTEبعد ۶ سال تازه فهمیدم توی این این ترفند استفاده میکنه باید ببینم توی بقیش از چه چیزای استفاده میکنه 

بعد دوسه روز چی خلاصه باید بخره که ایندفعه بهونه بیار بگو نمیرم دوسندارم 

نمی‌خره،میگم به هر بهونه ای که شده چه کوچیک چه بزرگ چه مهم چه غیرمهم مارو میکشونه اونجا که نخواد این چیزا بخره