2777
2789
عنوان

از ادمایی مثل همسرم باید حذر کرد!! (:

567 بازدید | 25 پست

دیشب هم کنجکاو بودم ،هم قصدم امتحان کردنش بود 

لبتابم که دستش بود به شوخی گفتم لبتابم که دستته شخصیه ها توام گوشیتو بده گوشی و اوردم گفتم رمزشو یادم میدی.

اون هر وقت چیزی میخواد راحت رمزشو بهش میگم لبتاب یا گوشیمو.

گفت مگه من رمز تورو دادم دادم بهش 

گفتم اثر انگشتتم سیو میکنم .گفت اگه بدی رمزو منم میدم .

بعد که ازش رمز میخواستم گفت یادم رفته .گفتم خب اثر انگشتمو بزن گفت نمیده فکر کردم شوخی میکنه کاملا جدیدی نداد .

به همشرم اعتماد ندارم ،اونم تو زندگی هیچپقت باهام مثل همدمش ندونسته همیشه حس غریبگی و تنهایی داشتم حتی تو زمان نامزدی.

وقتی اشتباهیی میکنه نمیپذیره باهاک قهر میکنه حق به جانبه .

باهام روراست و صادق نیست .در اینده زندگی باهاش میترسم .

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغروره

قبلا اینجوری نبود عوض شده ،باهم خیلی خوبیم ،دعوا نمیکنیم با ارامش باهاش حرف میزنم فایده نداره ،منو غریبه میدونه تو زندگی 

هیچکس از ازدواجش راضی نیست چرا پس؟!  چرا همه ی مردا خرشون که از پل میگذره یزید میشن؟

منظورم با استارتر عزیز نیست اما برای اینکه ما آدما خوشیو برای خودمون نگه میداریم غم رو جار میزنیم برای همین ما خوبیا ندیدیم تاحالا اینجا از خوشی سفر گفتن از یه صحبت شبونه دو نفره از تکیه کردن از ......‌نه فقط دعوا بحث جاری خواهرشوهر

هیچکس از ازدواجش راضی نیست چرا پس؟!  چرا همه ی مردا خرشون که از پل میگذره یزید میشن؟

فضای مجازی رو نمیشه با واقعیت یکی دونست اما بصورت کلی دلایلش این شکل هست:

۱. درست انتخاب نکردند(سمینار خواستگاری دکتر فرهنگ گوش کن تا مباد مشکل پیدا کنی )

۲. بعد ازدواج آداب همسر داری رو نمی دونند که چطور عاشقانه زندگی کنند چون فکر می کنند زندگی مثل تو فیلم هاست وهمیشه گل و بلبل هست (سمینار خانواده موفق دکتر فرهنگ گوش کن تا زندگی خودت رو بسازی)

۳. معیار زندگی شون من هستین 

پول من،استراحت من،‌ و اصلا به این فکر نمی کنند که این من ناقص هست و اصلا کامل نیست و طرف مقابل هم کامل نیست بلکه باید ساخت و زندگی رو جلو برد و رشد داد

من فکر میکنم شوهر شما نمی خواد از مسایل مالیش شما سر در بیاری.

نه اتفاقا ،همیشه همه جوره بهم حقوقشو میگه باهام حساب کتاب میکنه