2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نده بالا دیگه خطرناک۶ جایی اتصالی هس ک میپره پایین   صبح ب یه برقکار زنگ بزنین بیاد بررسی  ...

وای بخدا صدبار به همه گفتم زنگ بزنید برقکار مادرشوهرم ایناهم بالا زندگی میکنن سراینکه پول برقکار و تعمیرات ندن همکاری نمیکنن من وسایلام مارک و گرونن اخرم میترسم دودش تو چشم خودم بره

همسرمردی زحمتکش
نزن اتصال کرده ی وقت جایی اتیش میکیره فیوز الکی نمیپره.کولر روشنه؟

من ۱ربعی بود پاشدم کولرا خاموش کردم بعدش فیوز پرید 

حدودا ۴ماهی هست اینجوری میشه مثلا بوده وقتایی ک ما خونه نیستیم ولی طبقه بالا بودن و فیوز پریده 

نمیدونم مشکل از کدوممونه

همسرمردی زحمتکش
من ۱ربعی بود پاشدم کولرا خاموش کردم بعدش فیوز پرید  حدودا ۴ماهی هست اینجوری میشه مثلا بوده وقت ...

ام کی یاهمون پریز کولر ذاغ کرده خراب شده بازش کنید احتمالا خود ام کی یا سیمای کولر ک به پریز وصلن اتصال کرده باشن

درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
من ۱ربعی بود پاشدم کولرا خاموش کردم بعدش فیوز پرید  حدودا ۴ماهی هست اینجوری میشه مثلا بوده وقت ...

وهیچ وقت فیوزی ک میپره رو برنگردون.ویا احتمال اینکه خود فیوز مینیاتوری هم خراب شده باشه خیلیه چون زود خراب میشن

درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
ام کی یاهمون پریز کولر ذاغ کرده خراب شده بازش کنید احتمالا خود ام کی یا سیمای کولر ک به پریز وصلن ات ...

اخه همیشه از کولر ما نمیپره میگم شده وقتایی ک ما خونه نبودیمو پریده 

نمیدونم والا 

حالا یعنی شوهرم بیدار شد دیگه نذارم اون بزنه بالا فیوزا؟اخه اون لجبازه الان بگم نزن خطرناکه میره میزنه

همسرمردی زحمتکش
وهیچ وقت فیوزی ک میپره رو برنگردون.ویا احتمال اینکه خود فیوز مینیاتوری هم خراب شده باشه خیلیه چون زو ...

الان باید به برقکار بگم بیاد یا به اداره برق زنگ بزنم؟

همسرمردی زحمتکش