2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 56 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توی اون تایپک موش و مشهد شما شوخی کردی؟ خوشم نیومد بهتون گفتن اینجا جای شوخی نیست... شما قصدت خیر ...

الهی من‌قربونت برم اخه

اشکال نداره حتما حوصلمو نداشتن

مرسی که دلداری دادی مهربون

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
با اختلاف سنیتون مشکلی نداری عزیزم؟🥺❤ منو عشقمم اختلاف سنیمون۱۱سال و ۸ماه هست اطرافیان میگن اختلا ...

واقعا یازده سال بنظرم چیزی نیس اصلا 

مرد حتما باید کلی پخته تر از زن باشه و حداقل ده سال حتما بزرگتر باشه تا بتونه خوب مدیریت کنه مسئولیت بپذیره و…سنای پایین جز لج و لج بازی و کش دادن هر جرو بحثی و اعصاب خوردکنی چیزی بلد نیستن البته واقعا به ادمش بستگی داره چه بسا باشن کساییکه سنشون بالای پنجاه ساله اما رفتارشون از یه پسر نابالغ هیجده ساله خام تره

خلاصه من فکر کنم واقعا شانس داشتم که یه مرد عاقل و پخته نصیبم شده 

نه تنها مشکلی ندارم بلکه خیلی راضیم خداروشکر😅

الهی من‌قربونت برم اخه اشکال نداره حتما حوصلمو نداشتن مرسی که دلداری دادی مهربون

ببین من خودم بارها پیش اومده برام کسی حرف نامربوط بهم زده ازش گذر کردم 

پیام رو ریپلای نکردم حتی 

نمی دونم اینجا چرا خیلی ها فقط میخوان حال همدیگه رو بگیرن...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
ببین من خودم بارها پیش اومده برام کسی حرف نامربوط بهم زده ازش گذر کردم  پیام رو ریپلای نکردم ح ...

بله حق میدم 

رفتار منم زشت بود ایشون در کمال جدیت تاپیک زده راهکار خواسته اومدم این وسط مزه‌پرونی کردم

ولی خب خوشم نمیاد جلو جمع ضایع شم امان از این زبونم که یه جا بند نمیشه

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
بله حق میدم  رفتار منم زشت بود ایشون در کمال جدیت تاپیک زده راهکار خواسته اومدم این وسط مزه‌پر ...

کارتون زشت نبود عزیزم 

نه توهین کردین 

نه مسخره 

بعضی اوقات ادما ظرفیت جنبه و تحمل شوخی شون پایینه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
واقعا یازده سال بنظرم چیزی نیس اصلا  مرد حتما باید کلی پخته تر از زن باشه و حداقل ده سال حتما ...

چقدر حرفات آرومم کرد🥲❤

بله کاملا تک تک حرفاتون درست بود

همیشه کنارهم خوشبخت و سلامت و موفق باشید❤💚💜💙🤍🤎💛🧡

بمونید برای هم تاابد🫂❤

🐈‍⬛
چقدر حرفات آرومم کرد🥲❤ بله کاملا تک تک حرفاتون درست بود همیشه کنارهم خوشبخت و سلامت و موفق باشید❤ ...

مرسی عزیزدلم 😘

امیدوارم شماهم همیشه خوشبخت و پایدار باشید🫶🏻♥️