2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل ک نه ولی خب مکمل استفاده میکنم ک حداقل بیشتر نشه 

آها خوبه پس هعی امیدوام خوب شی🥲 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
وسواس خیلی زیاد شده  رواندرمانی و سرترالین  منکه ۸ ماه خوردم بهتر نشدم

شت😐🤦‍♀️شما از چند سالگی شروع شد؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ببین 3 مورد اولو دقیقاااا دارم😐😐😐😐 نفهمیدی چرا یهو اینطوری شدی؟ 

رفته بودیم شهرستان پام رو بالشت دخترداییم بود بهم گفت میشه بالشتو لگد نکنی بدم میاد 

منم ی اومد تو ذهنم ک من رو بالشتی سرمو میزارم ک بقیه کف پاشون روش بوده 

من دمر میخوابم شاید دهنم بخوره به بالشت و از اون موقع وسواس من شروع شد 

رفته بودیم شهرستان پام رو بالشت دخترداییم بود بهم گفت میشه بالشتو لگد نکنی بدم میاد  منم ی اوم ...

یا خدا فقط با همین یه جملههه😑🤦‍♀️منم رو پا مث چی حساسم و عصبی میشم

یا خدا فقط با همین یه جملههه😑🤦‍♀️منم رو پا مث چی حساسم و عصبی میشم

ارع با این جمله 

من وسواس دیگه ای هم دارم مثلا سر سفره این بچه های کوچیک دست میزنن به نون یا چیز دیگ من نمیخورم همش فک میکنم اونا دستاشونو تمیز نمیشورن 

با خودم جنگ میکنم و دارم ترک میکنم این عادتو

بی تفاوت باش و بی اعتنایی کن اولش سخته ولی به مرور بهتر میشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ارع با این جمله  من وسواس دیگه ای هم دارم مثلا سر سفره این بچه های کوچیک دست میزنن به نون یا چ ...

خب منم دیقن اینجوریم 

منم باید نذارم بدتر شم چون واقعاااا خیلی بده 

بی تفاوت باش و بی اعتنایی کن اولش سخته ولی به مرور بهتر میشه

آره حتما

امیدوارم 😢