2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقریبا برای تمام سایت‌های خودم و یه بخشی از سایت‌های کارفرما تولید محتوا انجام دادم. فقط باید زیاد بنویسی تا رشد کنی، اوایل یه ذره سخت جلو میره ولی به مرور بهتر میشه. یه سری مهارت‌ها مثل تایپ ۱۰ انگشتی کاراییت و بالاتر میبره.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

پوره های تدوین و کار با فتوشاپ هم گذروندید؟؟

نه، فتوشاپ و نصب کردم اوایل، هر جا گیر میکردم یا میخواستم کار جدیدی انجام بدم، سرچ میکردم حل میشد.

الان از canva هم میشه بجای فتوشاپ استفاده کرد، راحت‌تره.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

چجوری استفاده کردید از دورشون؟؟؟

تو پیجش گذاشته بود خریدم مال خیلی سال پیش بود الان دگ پیج ندارم و خیلی مطالبشو یادم نیست.

من پیج روفرشی داشتم برای تولید محتوا مثلا از کارگاه فیلم گرفتم البته برای خودم نبود کارگاه ولی هماهنگ کردم رفتم گرفتم از مراحل تولید یا مثلا سوال مشتریا رو با فیلم و پست جواب میدادم،مثلا برای این که پرسیده بودن سر نمیخوره روفرشی و پهن کردم و چند تا بچه های فامیل که میدوییدن و روفرشی سر نمی‌خورد فیلم گرفتم برای ضد آب بودنش طریقه شستن طریقه پهن کردن.تولید محتوا و نحوه تبلیغ و ساعات پست گذاری هم از دوره کلاته یاد گرفتم ولی الان فکر کنم چون الگوریتم عوض شده دگ باید دوره جدید بگیری و مطالب اون ب دردت نخوره 

فقط تنها چیزی که خیلی روش تاکید داشت و الانم میدونم جواب میده اینه که فالوور فیک نخری چون پیج و نابود میکنه چون درصد خاصی از فالوورا اگر لایک و شیر داشته باشند پست میره توی اکسپلور و اگر فالوور فیک داشته باشی به اون درصد نمیرسی.و این که توی پیجای معتبر و مرتبط به پیج خودت از بین لایک و کامنتا افراد و فالو کن چون کسایی که لایک کردن یا کامنت گذاشتن کسایی هستن ک علاقه دارن به اون محتوا و بعد چند روز ک بک دادن  انفالو کن.فقط تعدادشون و باید حواست باشه ک ریپورت نشی یهو زیاد فالو انفالو کنی