تو پیجش گذاشته بود خریدم مال خیلی سال پیش بود الان دگ پیج ندارم و خیلی مطالبشو یادم نیست.
من پیج روفرشی داشتم برای تولید محتوا مثلا از کارگاه فیلم گرفتم البته برای خودم نبود کارگاه ولی هماهنگ کردم رفتم گرفتم از مراحل تولید یا مثلا سوال مشتریا رو با فیلم و پست جواب میدادم،مثلا برای این که پرسیده بودن سر نمیخوره روفرشی و پهن کردم و چند تا بچه های فامیل که میدوییدن و روفرشی سر نمیخورد فیلم گرفتم برای ضد آب بودنش طریقه شستن طریقه پهن کردن.تولید محتوا و نحوه تبلیغ و ساعات پست گذاری هم از دوره کلاته یاد گرفتم ولی الان فکر کنم چون الگوریتم عوض شده دگ باید دوره جدید بگیری و مطالب اون ب دردت نخوره
فقط تنها چیزی که خیلی روش تاکید داشت و الانم میدونم جواب میده اینه که فالوور فیک نخری چون پیج و نابود میکنه چون درصد خاصی از فالوورا اگر لایک و شیر داشته باشند پست میره توی اکسپلور و اگر فالوور فیک داشته باشی به اون درصد نمیرسی.و این که توی پیجای معتبر و مرتبط به پیج خودت از بین لایک و کامنتا افراد و فالو کن چون کسایی که لایک کردن یا کامنت گذاشتن کسایی هستن ک علاقه دارن به اون محتوا و بعد چند روز ک بک دادن انفالو کن.فقط تعدادشون و باید حواست باشه ک ریپورت نشی یهو زیاد فالو انفالو کنی