2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بینی مو عمل کردم گلو درد شدید و سوزش گلو داشتم 

خیلی شدید 

آناناس میخوردم

قشنگ گلو رو میسوزونه بعد خوب میشه 

آناناس بخور حتما  

فرنی با ارد نشاسته هم عالیه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

فردا صبح برو دکتر. این سرما خوردگی جدیده ست. خیلی بیخوده. منم چند هفته پیش گرفتم. کم کم گوشاتم می گیره. اگه آزیترومایسین داری تو خونه همین الان بخور یه دونه. من با اینکه امپولم زدم ولی یه هفته درگیرش بودم. خیلی ایکبیریه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
من بالای چشمم درد میکنه 😐😐همش تقصیر خواهر عوضیمه من باردار رو مریض کرد

ای خداا مواظب خودت باش😍♥️😂

والا خونه ی ما همه گرمایین من سرمایی هرچی میگم کولر رو خاموش نمیکنن آخرم اینجوری شدم🤦🏻‍♀️😂

فردا صبح برو دکتر. این سرما خوردگی جدیده ست. خیلی بیخوده. منم چند هفته پیش گرفتم. کم کم گوشاتم می گی ...

وای نه ترو خدا🥲🥲ولی فکر میکنم بخاطر باد کولر اینجوری شدم

همین کم مونده گوشامم بگیره🤦🏻‍♀️😂

وای نه ترو خدا🥲🥲ولی فکر میکنم بخاطر باد کولر اینجوری شدم همین کم مونده گوشامم بگیره🤦🏻‍♀️😂

منم همین فکرا رو می کردم. سوزش گلو که دیگه بخاطر کولر بیچاره نیست. 

وای نه ترو خدا🥲🥲ولی فکر میکنم بخاطر باد کولر اینجوری شدم همین کم مونده گوشامم بگیره🤦🏻‍♀️😂

باورت نمیشه یه بار یه گوشم می گرفت و تا باز میشد خوشحال می شدم، اون یکی می گرفت. بعضی وقتا هم دو تایی کیپ بودن. یعنی دو روز درگیر بودم.🤦🏿‍♀️

باورت نمیشه یه بار یه گوشم می گرفت و تا باز میشد خوشحال می شدم، اون یکی می گرفت. بعضی وقتا هم دو تای ...

آخ آخ نگو...وقتی گوشات باز میشن انگار تازه متولد میشی...روحت جلا داده میشه🙂😂

ولی خدایی نباید این وضع ادامه پیدا کنه...کنکوری ام و بزور دارم درس میخونم الان🤦🏻‍♀️😂