2777
2789
عنوان

پزشکی یا پیراپزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 41 پست
کار درمانی چطور شغلیه؟ اگه ممکنه میشه بگید کف و سقف حقوقش چقدره؟

ببین فیزیو بینایی و شنوایی راحت‌تر پول در میارن کاردرمانی یکم سخته باید روحیشو داشته باشی مریضای ما طولانی مدتن و گاهی چندین سال مراجعه میکنن  

مامان دوقلوها   
کار درمانی چطور شغلیه؟ اگه ممکنه میشه بگید کف و سقف حقوقش چقدره؟

درآمدش  بستگی داره به خودت کلینیک خودت باشه  خب خیلی عالیه و برا کسیم کار کنی میتونی الان تا ۲۰ تومن داشته باشی 

مامان دوقلوها   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو شنوایی یا بینایی بعد فیزیو و کار و گفتار  البته باز دارو بهتره از پزشکیه شغلش راحتتر ...

ببخشید گلم می دونید کدوم رشته های پیرا ازادم داره؟

بعد این‌کاردرمانی با چجور مریض هایی روبه رو میشید؟چون من روحیم خیلی حساسه

درآمدش  بستگی داره به خودت کلینیک خودت باشه  خب خیلی عالیه و برا کسیم کار کنی میتونی الان ...

صحیح.. حدودا اندازه حقوق یه سر پرستار.

خیلی ممنون از راهنماییتون

چطور؟ امسال که نمیارم مطمئنا.. ولی استارت مطالعه رو واسه 403 زدم. با رتبه امسالم هیچی قبول نمیشم

اخه بازم صفر صفر نیستی من با مدرسه دولتی خوندم بعد پشت موندم بازم الان هیچ امیدی ندارم منم از همون بعد کنکور اولم شروع کردم 

الان فقط باعث شده افسرده تر بشم و اصلاااا دیگه نمیتونم سمت کتاب و درس برم

ببخشید گلم می دونید کدوم رشته های پیرا ازادم داره؟ بعد این‌کاردرمانی با چجور مریض هایی روبه رو میشی ...

آزاد ندارن ولی شهریه پرداز دارن 

با کودکان داری اختلال و معلولیت مثل  اوتیسم و بیش‌فعالی و فلج مغزی و سندرم ها 

بزرگسالان دچار آسیب های مغز و اعصاب مثل سکته مغزی و ام اس  و اینا 

مامان دوقلوها   
اخه بازم صفر صفر نیستی من با مدرسه دولتی خوندم بعد پشت موندم بازم الان هیچ امیدی ندارم منم از همون ب ...

ناامید نباش، امسال انتخاب رشته کن من شنیدم ظرفیت‌ها بالاست و اینکه سوابق تحصیلی هم رشته‌های خیلی خوبی آورده

ناامید نباش، امسال انتخاب رشته کن من شنیدم ظرفیت‌ها بالاست و اینکه سوابق تحصیلی هم رشته‌های خیلی خوب ...

مرسی گلم 

ن دروغ بوده مثلا ظرفیت پزشکی کلا ۴۰۰ تا زیاد شده

نمی دونم والا انتخاب رشته میکنم ولی اگه رتبم خیلی افتضاح نباشه چون خوب ندادم کنکورو