2777
2789
عنوان

توده سینه

1170 بازدید | 9 پست

بچه ها با یه بنده خدایی از نزدیکان مشکل داشتم خیلی، امشب فهمیدم تو سینه‌ش و زیر بغلش توده داره  و دکتر گفته باید فردا عمل بشه و تا ۵سال دارو بخوره ببینه روندش چطوره خیلی نگرانشم خیلی😭😭😭😭😭😭 کسی میدونه توده چطوره دکتر گفته بدنت خیلی عفونت داشته و شده توده.

خطرناکه؟

درسته باهاش مشکل داشتم ولی نمیخاستم کم و کسری داشته باشه هیچوقت😭

توروخدا میدونید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حیف میخواد عمل شه ...طب اسلامی درمان داره تا حدودی 

طب اسلامی درست نیست.

طب ایرانی درسته ، دانشکده های پزشکی هم تخصص طب ایرانی دارند .

و اینکه روند درمانی اش خیلی کند هست ، با همون داروهای شیمیایی شاید زودتر جواب بگیره

طب اسلامی درست نیست. طب ایرانی درسته ، دانشکده های پزشکی هم تخصص طب ایرانی دارند . و اینکه روند در ...

درسته ولی طب اسلامی و طب سنتی درمان های تقریبا مشترکی دارند ...

نوره زرنیخ داد بهترین داروی ضد سرطان هست ...انواع کیست و توده و فیبروم....خیلی تاثیر داره سموم بدن رو خارج میکنه ...من برای توده گفتم احتمالا مشکل ایشون غده است نه توده 

درسته ولی طب اسلامی و طب سنتی درمان های تقریبا مشترکی دارند ... نوره زرنیخ داد بهترین داروی ضد سرطا ...

میدونم 

کلا لفظ اسلامی رو برای این طب دارم میگم .

انواع مختلف طب مکمل رو داریم   ، طب ایرانی ، طب سوزنی و....ولی طب اسلامی لفظ دقیقی نیست ضمن اینکه باعث سو استفاده علیه دین میشه .

وقتی تاکید روی واژه اسلامی دارید یه عده که طب سنتی رو قبول ندارن اعتقادات شون رو به دین و اسلام ربط میدن.