2777
2789
عنوان

زندانیت میکنن

148 بازدید | 5 پست

چرا بعضی آدما ، پدرا،همسرا اینطوری ان ! 

مثلا میری ی جایی چشمت دو تا چیز خوب می بینه بعد میگی مثلا منم فلان مبل یا میز طرفو میخوام حالا هر چیزی باش حتی مثلا میگی دلم میخواد مثل فلانی ناخن بکارم 

بعد این وقتی می بینه تو اینطوری شدی میاد ارتباطت رو با اون آدم قطع میکنه ! و نمیزاره بری بیرون یا چیز جدیدی بفهمی یا ازش تقاضا کنی 

خودشم ی آدمی هستش،که اصلا اهل این چیزا نیست ! و اهل کارم نیست ! 

و تازه گاهی وقتا برمیگرده میگ  تو حسودیت شده برای همین نمیخرم ! به نظرم الکی اینطوری میگه که نخواد بخره 

در حالی این حسادت نیس مگر خدایی نکرده خاستم نابود بشه اون چیز برای اون آدم ؟ 

چرا واقعا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

مثل همه ما زنا عزیزم 

همه تو این چرخه هستیم یکی کمتر یکی بیشتر

دیدی وطنم ویران شد آه ایران من به که بسپارمت. 💚👑❤️ تو آنجا گلوله میخوری من اینجا درد میکشم 🥺 اگر آزادی خود را از دست بدهید باز پس گرفتن آن بسیار دشوار است( شاه ایران)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمیتونه اون شرایط رو برات فراهم کنه این بهانه هست گلم برای فرار از موضوع وگرنه من مردایی دیدم اضافه کاری میرن برای خرجای الکی زن و بچشون اما نمیگن نه به چه دردت میخوره میدوننک نیاز رحی داری برای بهتر حس کردن خودت

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

اما بهتره به شوهرت نگی من از وسیله ای که فلانی داره میخوام... سریعا فکرشون  میره سمت چشم و هم چشمی و فکر میکنن که اگه یکبار تهیه کنن، دیگه برای خانم عادت میشه و...... 

خودت بگرد، بیرون یا گوگل پیدا کن، بگو از این مدل بخریم

برای خودتم بهتره که کپی وسیله ی دیگری رو تو خونت نداشته باشی (مگر اینکه دیگری بعد از شما گرفته باشه)