2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم اگه واقعا...

287 بازدید | 14 پست

از نظر مالی عشقتون اوضاعش خوب نباشه وبدونه شما خواستگار خوب و...داری

میگه احساس عذاب وجدان دارم نمیتونم تو رو خوشبختت کنم فکر میکنم ظلمه این رابطه نمیخوام اسیب ببینی

واقعا مالی هیچی نداره خانواده اش هم ندارن کمک کنن

پول مهمه من الان دندونم درد نداره فعلا شرایط مالیش نیست عصب کشی کنم ژلوفن چند تا خوردم دردش آروم میشه پول بیاد دستمون اولش داغی توی ابن دوره زمونه دیگه بدست آوردن هرچیزی سخت شده منطقی باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این زمونه پول نباشه عشق هم بی ارزش میشه چقد خوبه که خودش درک و شعور داره 

تصور کن اجاره نشینی سره برجه از یه طرفم بچه پوشک و شیر خشک می خواد شوهرتم هر چقد درمیاره خرج ماشین لکنتیش میکنه حالا عشق و کجای دلم بزارم ،اگه سنت کوچیکه طرفم با جربزه اس به پاش بشین و گرنه موقعیت های خوبت رو از دست نده یه عشقی که بهش نرسیدی حس بهتری داره تا برسی و ازش متنفر بشی

چقددلم براش سوخت🤕

پول نداره عرضه کار ک داره ۷۰ درصد جامعه دارن با اجاره نشینی زندگی میکنن نمیگم توبیا بااین ازدواج کن کلا میگم مهم اینکه ک اهل کار باشی وباعضه و مسعولیت پذیر

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ببین حس شرمندگی ،به حس عاشقی غلبه میکنه.باشه الان پول نداره ولی کارش جوری هست که رو به پیشرفت باشه؟

نه کارشم پیشرفتی نداره حقوقش۶.۳۰۰هست ادم زرنگیه یه زمانی بورس خارج داشته

دیشب براورد کرد که ۲میلیارد کم کم میخوایم بخوایم زندگی رو شروع کنیم

میگم ایران رو بیخیال شو بریم انور 

نه کارشم پیشرفتی نداره حقوقش۶.۳۰۰هست ادم زرنگیه یه زمانی بورس خارج داشته دیشب براورد کرد که ۲میلیار ...

اگه میتونید بریو اون ور برید.ولی اون ور رفتنم پول میخواد.حداقل یه میلیارد میخواد

شک تنها حقیقته و این تلخ ترین واقعیته
چقددلم براش سوخت🤕 پول نداره عرضه کار ک داره ۷۰ درصد جامعه دارن با اجاره نشینی زندگی میکنن نمیگم تو ...

بیچاره بد شانسه

میدونه من خواستگارای خوب و حتی اخیرا دکترم داشتم میگه عذاب وجدان دارم پام موندی همین یکسال رو 

خودت چی ؟  می تونی صبر کنی که کار پیدا کنه ؟  می توتی خودت کار پیدا کنی بری سرکار  ...

کار داره ولی حقوق ومزایاش صفره

میتونم برم ارشدم داره تموم میشه .

ازمون معلمی دادیم جفتمون میشه دعا کنید قبول شیم فکرکنم اوضاع بهتر شه 

من الان چهل سالمه و هجده ساله متاهلم   بهت میگم   اول پول بعد عشق شما اگر پول داشته باشی عشق نداشته باشی بازم میتونی زندگی کنی میتونی با تفریح خرید مهمانی  دانشگاه رفتن و خیلی چیزا سرگرم باشی و حس خوشبختی تو روزمره ت داشته باشی  امااااااااا     اگر عشق داشته باشی ولی پول نداشته باشی   تو هیچی به جز عشق نداری  و کم کم که بگذره دیگه عشق هم نخاهی داشت پولم که نداری پس به بن بست میرسی