ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو این زمونه پول نباشه عشق هم بی ارزش میشه چقد خوبه که خودش درک و شعور داره
تصور کن اجاره نشینی سره برجه از یه طرفم بچه پوشک و شیر خشک می خواد شوهرتم هر چقد درمیاره خرج ماشین لکنتیش میکنه حالا عشق و کجای دلم بزارم ،اگه سنت کوچیکه طرفم با جربزه اس به پاش بشین و گرنه موقعیت های خوبت رو از دست نده یه عشقی که بهش نرسیدی حس بهتری داره تا برسی و ازش متنفر بشی
پول نداره عرضه کار ک داره ۷۰ درصد جامعه دارن با اجاره نشینی زندگی میکنن نمیگم توبیا بااین ازدواج کن کلا میگم مهم اینکه ک اهل کار باشی وباعضه و مسعولیت پذیر
من الان چهل سالمه و هجده ساله متاهلم بهت میگم اول پول بعد عشق شما اگر پول داشته باشی عشق نداشته باشی بازم میتونی زندگی کنی میتونی با تفریح خرید مهمانی دانشگاه رفتن و خیلی چیزا سرگرم باشی و حس خوشبختی تو روزمره ت داشته باشی امااااااااا اگر عشق داشته باشی ولی پول نداشته باشی تو هیچی به جز عشق نداری و کم کم که بگذره دیگه عشق هم نخاهی داشت پولم که نداری پس به بن بست میرسی