2777
2789
عنوان

کلاس زبان

129 بازدید | 7 پست

یه اموزشگاه هست میرم تعیین سطحم منو برداشت ترم خیلی پایین گذاشت منم استرسی سر تعیین سطح نتونستم خیلی خوب حرف بزنم من و من کردم بعد اینکه کلاسا شروع شد و کتابو دیدم دیدم که خیلی سطحش پایینه🤦🏻‍♀️ حالا همون کتابو میخان تو چهار ترم تدریس کنن به زنه هم گفتم گفت این ترم برات مناسبه 

بنظرتون چیکار کنم راهمم دوره هزینه هام زیادن 

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

من دارم با یه پکیج میخونم واقعا راضیم

از اموزشگاها فقط خاطره بد دارم چقدر اذیتم کردن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نرو کلاس الان بشین بخون مثلا بگو دو هفته ی دیگه میام تعیین سطح میدم دوباره دو هفته دیگه برو با اع ...

۵ جلسش مونده اونم برم همین کارو میکنم 

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

اره همینه آموزشگاه فقط الکی پول میگیرن و کش میدن و اخرم نمیتونی درست و حسابی صحبت کنی و چندین سال هم عمر و پولتو تلف کردی 

خودم ۱۵ سال درس دادم میدونم چخبره

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

مطمئنی استرس کارو خراب کرده؟ 

اگ آره ک خب بهشون بگو دوباره تعیین سطح بگیرن ... 

منم زمانی ک تعیین سطح دادم برای زبانسرای جدید سوپروایزر بهم گفت میتونم بفرستمت یه کلاسی ک تازه آیلتسو شروع کرده ولی نظر خودت چیه بری آیلتس یا امریکن ۵؟ 

من یه مدت تو یه آموزشگاه درب و داغون بودم زبانم بدجور پسرفت کرده بود برای همین گفتم امریکن ۵ اومدم پایین تر اما بد نشد چون بعدا ک رفتم آیلتس فهمیدم اگه اون موقع اون مدلی میرفتم گند میزدم ولی تو اون زبانسرایی ک بودم انقد اوکی بود ک تو اون چندترم کاملا آماده و قوی شدم ... من خب میدونستم ترم بالاتر برم دوباره لنگ میزنم اونم آیلتس ک با کتابای دگ متفاوته اما تو اگه مطمئنی که این سطحت نیست باهاشون صحبت کن دوباره بهت وقت بدن 

اعصابم خورد شده باو برداشته منو گذاشته ترمی که همرو تو کلاس هشتم یاد گرفتم 

تو کلاسمونم من از همشون گنده ترم 😐🤦🏻‍♀️همه ۱۴ ۱۳ سال