2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم مالیات ؟ چند دسته میشن  مستقیم  ارزش افزوده  پایانه های فروشگاهی و سامانه مود ...

ارزش افزوده.ببین پدرم پیمانکار برق بوده سال ۹۸ فوت شده.الان از مالیات زنگ زدند ما رفتیم میگند مالیات بر ارزش افزوده باید بدید.پدرم سال ۹۶ دو تا کار برای دو تا شرکت انجام داده.یکی برق و یکی ی شرکت خصوصی.الان ما ارزش افزوده ی چی رو باید بدیم.مگه ارزش افزوده با خریدار نیست؟

ارزش افزوده.ببین پدرم پیمانکار برق بوده سال ۹۸ فوت شده.الان از مالیات زنگ زدند ما رفتیم میگند مالیات ...

نه عزیزم ارزش افزوده با فروشندست 

۹ درصد صورت وضعیتی که بین پیمانکار و کارفرما تنظیم شده از طرف کارفرما باید به دارایی پرداخت بشه

نه عزیزم ارزش افزوده با فروشندست  ۹ درصد صورت وضعیتی که بین پیمانکار و کارفرما تنظیم شده از طر ...

پس روی اجناسی که می‌خریم میزنه ارزش افزوده و ما که خریدار هستیم پولشو میدیم چطوری میشه؟

پس روی اجناسی که می‌خریم میزنه ارزش افزوده و ما که خریدار هستیم پولشو میدیم چطوری میشه؟

توی صورت وضعیت دو طرف داریم پیمانکار و کارفرما 

پیمانکار باید در ازای مخارجی که برای اون پروژه انجام داده طی یک صورت وضعیت با ضمیمه ی فاکتور ها به کارفرما بگه که آقا من این هزینه ها را از جیب خودم برای پروژه پرداخت کردم حالا باید ۹ درصدش رو شما به من پرداخت کنید ( ارزش افزوده) تا من اونو به اداره ی دارایی بدم حالا باید ببینید کارفرما کی بوده و این مبلغو چرا پرداخت نکرده؟ در نهایت ارزش افزوده رو باید مصرف کننده ی نهایی بپردازه ولی فروشنده ها باید اونو جمع اوری کنن و به دارایی پرداخت کنن 

ارزش افزوده.ببین پدرم پیمانکار برق بوده سال ۹۸ فوت شده.الان از مالیات زنگ زدند ما رفتیم میگند مالیات ...

چون ارزش افزوده به درآمد و فروش هست، و درآمد پدرتون از طریق قرارداد هست 9 درصد مبلغ قرارداد رو به عنوان ارزش افزوده میگیرن. اگه مشاوره بیشتر میخای به سایت ما مراجعه کن mymaliat.com

سلام دوستان هر سوال ویامشاوره ای درخصوص مالیات .ارزش افزوده .اظهارنامه .حسابداری .بیمه مالیات وحقوق و سامانه مودیان و.. دارید میتونید با شماره ذیل با ما در تماس باشید .

موسسه فناوران رها فام 

02145293-09389868560-02188854146