2789
عنوان

ساده زیستی

716 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بنظرتون سادگی یک ارزش هست؟ منظورم ساده بودن از نظر ظاهری و سبک زندگی هست 

سادگی با ساده لوح بودن فرق داره. 

هر چه از دوست رسد نیکوست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله عزیزم ارزش معنوی هم هست چون وابستگی نداشتن به دارایی های دنیوی رو میرسونه اگه این تاپیک رو ندیدی ...

بنظرتون نیازه بعنوان یه ارزش به نسل بعد منتقل بشه؟

تو این مملکتی که از در و دیوارش تظاهر و فخرفروشی و  هزارکثافت دیگه میباره دنبال ساده زیستی هستین ؟؟!!! این مفاهیم دقیقا الان تو ناف بلاد کفر( از نظر آقایان) داره به بهترین نحو اموزش داده و عمل میشه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
تو این مملکتی که از در و دیوارش تظاهر و فخرفروشی و  هزارکثافت دیگه میباره دنبال ساده زیستی هستی ...

از نظر تربیتی میخام بدونم خوبه بعنوان یه ارزش به فرزندم منتقل کنم یا نه؟

بنظرت اصلا نیاز نیست بعنوان یه ارزش به نسل بعد منتقل بشه؟

شخصا بنظرم نه!

فروتن و قانع بودن

عدم مصرف گرایی و چشم هم چشمی و اینا چیزایین که باید به عنوان ارزش به نسلای بعد یاد داد .

اما اینکه سلیقت ساده و یکدست باشه نه فک نمیکنم .

شخصا بنظرم نه! فروتن و قانع بودن عدم مصرف گرایی و چشم هم چشمی و اینا چیزایین که باید به عنوان ارزش ...

قناعت چرا بنظرت ارزش هست؟ قناعتم میخواستم بپرسم خودت گفتی من خودم قانع تربیت شدم ولی تازگی حس میکنم یه جورایی اسکولم 

از نظر تربیتی میخام بدونم خوبه بعنوان یه ارزش به فرزندم منتقل کنم یا نه؟

اره خوبه ولی مگه ممکنه!  مگر اینکه با همه قطع رابطه کنه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اره خوبه ولی مگه ممکنه!  مگر اینکه با همه قطع رابطه کنه

من خودم سادگی رو دوس دارمو اینطوری تربیت شدم ولی خب اطرافیانم اینطوری نیستم اما واس من مهم نیس بقیه چجورین فقط نمیدونم بچه مم اگ همینطوری بزرگ شه فردا روزی نگه منو اسکول بار اوردی  

قناعت چرا بنظرت ارزش هست؟ قناعتم میخواستم بپرسم خودت گفتی من خودم قانع تربیت شدم ولی تازگی حس میکنم ...

قناعت به معنی این نیس که همیشه کم بخوای بلکه به معنی اینه وقتی نمیتونی بیشتر داشته باشی از همونی ک داری لذت ببری و ناشکری نکنی ،کنارش برای زندکی بهتر تلاش هم بکنی

بنظرم یه ارزشه چون باعث میشه شخص صبورتر باشه و بهتر بتونه از پس سختیای زندگیش بر بیاد...قدرت تاب اوریش بیشتره...

البته این ققط نظر شخصی منه میتونه درست نباشه

من خودم سادگی رو دوس دارمو اینطوری تربیت شدم ولی خب اطرافیانم اینطوری نیستم اما واس من مهم نیس بقیه ...

سادگی در اوج کمالات زیباست ان شاا..‌ که اینطوری بشه