2777
2789
عنوان

دلشکسته

82 بازدید | 11 پست

سلام دلم خیلی گرفته...اونی که دوسش داشتم و واسش همه کار کردم بعد ۸ سال با یه بهونه الکی تنهام گذاشت...میدونمم با کسیه و بخاطر اون از من گذشت...آبروم پیش همه رف توی محل کارم بین دوستام فامیل خونواده خوار شدم😔😔 هرروز تو فکرشم توی این سه ماه و هفت روزی که رفته روزی نیس که بهش فکرنکنم آنلاین بودنشو چک نکنم...همه زندگیم بود همه دلخوشیم بود حقم نبود اینجوری تنهام بذاره من همیشه همه جا کنارش بودم از وقتی که صفر بود کنارش بودم تا الان که واسه خودش بجایی رسید...دیپلمش رو با کمک من گرف هیچوقت تحصیلاتم رو تو سرش نزدم...چجوری تونس اینارو فراموش کنه...آرزومه تاوان بده چون خیلی بهم بد کرد...کنارش سنم رف بالا و الان هیچ امیدی ندارم...خستم....واسم دعا کنین ببخشید هیچکی نبود واسش حرف بزنم دلم داره میترکه😔😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بذار بره خودتو جمع و جور کن. بی لیاقت بود قدرتو ندونست

من دلم واسه خودم واسه سادگیم میسوزه واسه بازی خوردنم احمق فرض شدنم واسه احساسی که توی این ۸ سال به پاش ریختم درحالیکه اون اصن دوستم نداشته 

بذار بره خودتو جمع و جور کن. بی لیاقت بود قدرتو ندونست

مرسی گلم انشالله تو هم دلت شاد بشه...ولی من دیگه فکرنکنم هیچوقت احساس خوشحالی کنم خیلی وقته ذوق نکردم از ته دل نخندیدم آرایش نکردم...دلم مرده انگار...

من دلم واسه خودم واسه سادگیم میسوزه واسه بازی خوردنم احمق فرض شدنم واسه احساسی که توی این ۸ سال به پ ...

منم ازین سادگیا و هدر رفتن عمرم داشتم. دیگه بعد ازین نکن. حالا یه اشتباهی کردی ولش دیگه

مرسی گلم انشالله تو هم دلت شاد بشه...ولی من دیگه فکرنکنم هیچوقت احساس خوشحالی کنم خیلی وقته ذوق نکرد ...

چرا مگه دنیا به اخر رسیده؟قدر خودتو بدون ما ندونستیم. پاشو یه رژ بزن  

چرا مگه دنیا به اخر رسیده؟قدر خودتو بدون ما ندونستیم. پاشو یه رژ بزن    

واسه من رسیده...هفته پیش تولدم بود رفتم حرم وقتی اومدم بیرون چشام سیاهی رف و هیچی نفهمیدم...وقتی چشامو باز کردم همه دورم بودن احساس می‌کردم بیچاره ترین آدم روی زمینم...

واسه من رسیده...هفته پیش تولدم بود رفتم حرم وقتی اومدم بیرون چشام سیاهی رف و هیچی نفهمیدم...وقتی چشا ...

فقط تو نیستی این شرایط رو داری خیلیا هستن بابا. چند روز پیش شوهرم داشت خفه ام میکرد کجای کاری.خدارو شکر کن که ازین گرگها نداری فعلا