2777
2789
عنوان

مدلینگ کودک

165 بازدید | 11 پست

دختر خوشکله ولی موهاش خیلی خوشگله انگار ک بابالیس فرش کردی 

بنظرتون برا موهاشم ک‌شده 

میشه که مدلینگ شه عکس موهاشم میزارم الان

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

https://s8.uupload.ir/files/snapchat-934522553_qolj.jpg

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

عکس موهاشو گذاشتم 

من دخترم خیلی ناز بود و البته هست

بردم ازمون پول گرفت و قرار داد برای اینک دوباره پول بگیره و منتظر باشیم تا خبر بدن 

اخرش غهمبدم فقط دنبال پولن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه منم موهاش فر، مثل ماکارونی پیچی😅بلندهم گذاشتم براش  هرکی میبینه عاشق موهاش میشه ولی من خودم دوست داشتم صاف باشه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

فک نمیکنم بخاطر مو مدلش کنن ولی موهاش خیلی خوشگله

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)