2777
2789
عنوان

بابام

327 بازدید | 13 پست

قربونش بشم خیلیی با مهمون مهربونه یعنی در حدی به بچه کوچیکشون هم احترام میذاره من خجالت میکشم و انقدر تعارف میکنه موقع غذاخوردن الان با پسر خاله ام همش حرف میزد اونم همش یه جوری جواب میداد یه عالمه تعارف میکنه که بفرمایید اینو لخورید و اونو بخورید من بدم میاد خیلییی خودش رو کوچیک میکنه به من گفت برا پسر خاله و دختر خالم آب میوه ببرم داخل اتاق جلو شوهرخاله ام هم گفت من هععی گفتم باش بابا ولی نبردم اخه اونا از من کوچیکترن و هیچوقت من خونه شون رفتم اینکارو برا من نکردن

هرچقدر به بابام میگم اتقدر خودت رو کوچیک نکن گوش نمیکنه من خودم مهمون نوازم ولی مثل بابام هم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوب کجاش بده منم مهمون میاد خونمون از دل و جون مایع میزارم بابات خیلی ادم مهمون نوازیه خیلی خوبه تو با این کارت بزرگی و شخصیت خودت رو میرسونی عزیزم که به مهمون خدمت کنی 

سلام عزیزم خوب کجاش بده منم مهمون میاد خونمون از دل و جون مایع میزارم بابات خیلی ادم مهمون نوازیه خی ...

عزیزم اخه اونا خیلی بهش احترام نمیذارن من ناراحت میشم 

مامان من اینجوریه تا وارد حلق طرف نکنه ول نمیکنه 🤦‍♀️

اما دوستام ک میان خونمون همش میگن مامانت چقد مهربونه چقد دست و دلبازه و ... 

ازین نظر خوبه ولی بازم اصرار زیادی خوب نیست 

مثل بابای من.  و کل فامیل میگن فلانی چقدر مهربونه. مهمان نوازه با فرهنگ.   هیچ کس نمی ...

اتفاقا فامیلای ما هم اینو میگن ولی خوب هیچوقت اونجوزی که بابام بهشون احترام میذارا احترام نمیذارن 

مامان من اینجوریه تا وارد حلق طرف نکنه ول نمیکنه 🤦‍♀️ اما دوستام ک میان خونمون همش میگن مامانت چقد ...

اره بدم میاد اثرار میکنه خصوصا به کسایی گه سنشون کمتره

اتفاقا فامیلای ما هم اینو میگن ولی خوب هیچوقت اونجوزی که بابام بهشون احترام میذارا احترام نمیذارن&nb ...

خب چون اونا بی فرهنگ و بی معرفتن.  مثل فامیلای ما.    خواهرش شوهر من یه حیوون هست ولی همیشه و همه جا میگه بابای فلانی خیلی مهربون هست حتی جلوی پام کفش جفت کرد خجالت کشیدم