2821
2789
عنوان

جوجه یاکریم

195 بازدید | 9 پست

سلام ب همگی شبتون بخیر 

ی یاکریم تو خونه مادربزرگم دوتا تخم گذاشت بعد از دوهفته ک جوجه ها از تخم دراومدن دیگه برنگشت چند روز گذشت دیدم نیومده آوردمش خونه خودمون الان ۳هفته گذشته بزرگ شدن میخواستم فردا ولشون کنم برن 

ولی از امروز بعدازظهر یکیشون پرواز نمیکنه ن بالش ن پاهاش مشکلی ندارن و ی ذره بیحاله  کسی هست جوجه یاکریم بزرگ کرده باشه بدونه علتش چیه 

تو رو خدا اگه میدونید بگین دارم غصه دق میکنم 😔😔😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دوست ندارم دلم سوخت براشون خیلی زحمت کشیدم تا بزرگ شدن الآنم اینجوری شده

سلام عزیزم 

میشه بهم بگید چجوری بهشون غذا دادین؟ 

منم امروز یه جوجه یاکریم پیدا کردم نمیدونم بهش چی بدم 

ممنون میشم راهنماییم کنی 

اینکه چه غذایی بدم و چقدر بدم و چند بار در روز غذا بدم کافیه 

سلام عزیزم میشه بهم بگید چجوری بهشون غذا دادین؟ منم امروز یه جوجه یاکریم پیدا کردم نمیدونم بهش چی بد ...

سلام عزیزم 

جوجه ها ی من خیلی کوچیک بودن 

من بیسکویت های رژیمی یا بیسکویت مادر رو با آب جوش قاطی میکردم جوری ک حالت خمیری بگیره (خیلی سفت نباشه یا خیلی شل )بعد میریختم رو انگشتم و بهشون میدادم بعد از چند روز دونه از پرنده فروشی گرفتم و با همین بیسکویت ها قاطی کردم 

و کم کم مقدار بیسکویت رو کمتر کردم که دیگه اخراش فقط دونه و برنج میخوردن 

اگه میخوای بفهمی سیرن یا گرسنه ب زیر گلوشون (چینه دان)نگاه کن اگه پر و بزرگ شده یعنی خوب غذا خورده اگه خالی بود یعنی وقت غذا خوردن شونه  من حدود ۴یا ۵ بار در روز غذا میدادم 

وقتی ی ذره رشد کردن شروع کن آب دادن بهشون  

زیاد آب نده چون اسهال میگیرن مثلا روزی ۳یا ۴بار  (تا وقتی کامل بزرگ میشن خودت بهشون آب بده چون اصلا نمی‌فهمن ک باید آب بخورن 😂)  

موقعی ک شروع ب پرواز کردن برنج و نخود پخته بده عالی واسه رشدشون 

هر سوالی داشتی بپرس  

راستی اصلا و ابدا تا رشد کاملشون ولشون نکن  

مثلا آب و غذا بذاری و بری 

من اینکارو کردم با اینکه بزرگ بودن 

چون برق ها خاموش بود از وقتی که رفتیم تا وقتی ک اومدیم از جاشون تکون نخورده بودن و هیچی نخورده بودن  و خیلییی بی حال بودن جوری ک من فک کردم دارن میمیرن 🥴 

پس تا رشد کاملشون اگه رفتی بیرون حتما برق هارو روشن بذار

سلام عزیزم جوجه ها ی من خیلی کوچیک بودن من بیسکویت های رژیمی یا بیسکویت مادر رو با آب جوش قاطی میکرد ...

سلام عزیزم 

واقعا ممنونم از وقتی که برام گذاشتین و انقد کامل توضیح دادین.... 

راستش سرلاک درست کردم با آرد برنج و نخودچی بهش دادم البته به سختی چون دهنشو باز نمیکرد با سرنگ باید میدادم.... 

بعد امروز صبح دیدم مادرش اومده داره دنبالش میگرده (چون لونشون پشت پنجره اتاقمه) بردم گذاشتمش تو لونش.... 

بازم پرید اما خب اینبار با مامانش با همدیگن و رو درخت نشستن 

اگه باز مادره ولش کرد باید عصر بیارمش پیش خودم تا گربه نخوردش 

سلام عزیزم واقعا ممنونم از وقتی که برام گذاشتین و انقد کامل توضیح دادین.... راستش سرلاک درست کردم با ...

سلام 

خواهش میکنم عزیزم 🌹

پس جوجه شما خیلی کوچیک تره چون واسه من خودش می‌تونست غذا بخوره 

حتما مواظب باش اگه دوباره نیومد بهش غذا بده 

سلام خواهش میکنم عزیزم 🌹پس جوجه شما خیلی کوچیک تره چون واسه من خودش می‌تونست غذا بخوره حتما مواظب ب ...

مرسی ❤️🌹

اره باز مادره ولش کرده بود اینم افتاده بود رو شاخه درخت.... رفتم آوردمش پیش خودم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز