2789
عنوان

دارم کچل میشم😭😭

155 بازدید | 13 پست

همین که تا الان نشدمم کار خدااس

موهام همش میریزه دست میکشم بهش تو دستام میان

کف خونه پر از مووو ناگفته نماند کراتین کردم یه پنج شش دفه ایی اماا تا جایی که یادمه همیشه ریزش داشتم حتی قبل از‌کراتین زینک میخورم اما فایده ایی نداره چیکار کنم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنج شش بار کراتین؟ 

واقعا همین که هنوز کچل نشدی کار خداست وگرنه بنده خدا که شما باشی تا تونستی صربه رو زدی به موها 

برو دکتر ببین میشه کاری کرد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم اینطور بودم آزمایش دادم ویتامین د بدنم کم بود الان هفته ای یکبار پنجاه هزار میخورم بعد از سه هفته خوب شدم 

کشور ما آفتاب زیاد داره اما تو اپارتمان معمولا نور کافی مستقیم نمیخوریم بدنمون کم میاره برو دکتر برات ازمایش بنویسه 

تیرویید ویتامین د۳ و ویتامین ب هچخیلی مهم هستند ریزش مو علامته

منم دارم خیلی میترسم موهامو نگاه کنم میگم نکنه خدایی نکرده کچل شده باشم

باورت میشه واسه من‌ انقد میریزه که تو‌شورت اینو اونم‌ پیدا شده😭😂 امروز نامزدم میگفت‌ موهات خیلی میریزه داری کچل میشی چخبره

پنج شش بار کراتین؟  واقعا همین که هنوز کچل نشدی کار خداست وگرنه بنده خدا که شما باشی تا تونستی ...

اخه من همیشه ریزش داشتم کلا ادم ریزشی بودم میگم نکنه وااسه تابستون باشه؟!

به نظرت ویتامین دی کمه!؟

شما رو‌نمیدونم باید آزمایش بدی ولی من یه مدت وحشتناک موهام ریخت رفتم دکتر آزمایش داد ویتامین د ۳ بدنم کم بود دارو داد هفته ای یه دونه بعذ از سه هفته خوب شدم هنوزم میخورم 

یه مدت هم معده ام ناراحت بود ویتامین ب کم داشتم اونم خوردم برطرف شد