2789
عنوان

کیست تخمدان

78 بازدید | 10 پست

امروز رفتم سونو همه چیم طبیعی بود فقط یه کیست هموراژیک یا اندومتریوما چهارسانتی توی تخمدان سمت راستم بود 

اقدام بودم الان کیست زدم دکتر قرص داد یعنی 

اقدامم عقب میوفته دیگه نمیتونم اقدام کنم 😔

به نظرتون چیا بخورم زود برطرف بشه آخه میخوام باز اقدام کنم 😭

خدایا مواظب تو دلیم باش ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول داد زدم که پریود بشم و قرص داد 

خب پس صبر کن اگه با اونا رفع نشد دوباره پیگیر شو 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
آمپول داد زدم که پریود بشم و قرص داد 

به دکترت میگفتی درحال اقدامم وچقدر باید صبر کنم که رفع بشه 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
به دکترت میگفتی درحال اقدامم وچقدر باید صبر کنم که رفع بشه 

گفت تا ۲ ماه قرص مصرف کن

ولی خوب قبلا هم کیست زدم با یه ماه قرص برطرف شده بود 

واقعا دلم نمیخواد دوماه اقدامم عقب بیوفته 😭

گفت تا ۲ ماه قرص مصرف کن ولی خوب قبلا هم کیست زدم با یه ماه قرص برطرف شده بود  واقعا دلم نمیخ ...

خب وقتی برطرف بشه که اقدام داشته باشی زودتر میگیره منم یک ساله اقدامم حالا فهمیدم رحمم عفونت داره وتنبلی تخمدان شدیدهم  داشتم فعلا منصرف شدم یه دوره وقت میزارم این دوتا رو با دارو درمانی رفع کنم بعد با خیال راحت اقدام کنم 

خب وقتی برطرف بشه که اقدام داشته باشی زودتر میگیره منم یک ساله اقدامم حالا فهمیدم رحمم عفونت داره وت ...

از کجا فهمیدی که تنبلی تخمدان داری توی سونو میگن ؟؟

چون من همه چیم رو زده طبیعی فقط یه کیست داشتم 

عزیزم انشالله مشکل دوتامون زود برطرف بشه و زودی مامان بشیم 🥺

از کجا فهمیدی که تنبلی تخمدان داری توی سونو میگن ؟؟ چون من همه چیم رو زده طبیعی فقط یه کیست داشتم&n ...

آره دوبار رفتم سونو واژینال وسونو رحم آزمایش هورمونی هم فرستاد دارو بهم داد تقریبا برطرف شد تنبلی ولی بازم اقدام کردم نگرفت تا اینکه دکتر منو فرستاد برای عکس رنگی رحم اونو که انجام دادم گفت مشکلی نداره ولی انگار لوله های فالوپ ورم داشت وعفونت که برای اونم دارو خوردم فعلا امیدم به خداست ببینم چی پیش میاد 

ان شاءالله که خدا دامن همه بی اولاد هارو  رو با بچه های سالم و صالح  سبز کنه وهمچنین از من وشمارو 

آره دوبار رفتم سونو واژینال وسونو رحم آزمایش هورمونی هم فرستاد دارو بهم داد تقریبا برطرف شد تنبلی ول ...

انشالله که زودی مشکلت حل بشه و یه نی نی خیلی خوشگل بیاد بغلت 🥺🥺